Palvelualuejohtaja, virka, akuuttiosasto, terveyden- ja sairaanhoidon palvelut

Hakuaika päättyy  24.10.2024 14:30

Haemme palvelualuejohtajaa johtamaan ja kehittämään akuuttiosastojen palvelualuetta.

Palvelualuejohtaja vastaa palvelualueelle sijoittuvista akuuttiosastoista sekä palveluintegraation toteutumisesta toimialan sisällä sekä muiden toimi- ja palvelualojen välillä etenkin OYS-sairaalapalveluiden ja ensihoidon sekä ikäihmisten palveluiden kanssa. Tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella tehtävään voidaan liittää myös muita alueita johdettavaksi.

Palvelualuejohtaja toimii terveyden ja sairaanhoidon toimialuejohtajan alaisuudessa ja osallistuu toimialueen johtoryhmän työskentelyyn. Palvelualueen vuosibudjetti on n. 25 milj.€ ja henkilöstömäärä n. 250 työntekijää.

Työskentelypaikasta ja etätyöstä sovitaan erikseen. Työtehtävät edellyttävät matkustusvalmiutta Pohteen alueella

Arvostamme hakijoita arvioidessamme kelpoisuusvaatimusten terveydenhuollon sekä koko sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestelmän tuntemusta, aikaisempaa kokemusta muutosjohtamisesta sekä hyvää kokonaisuuksien ja talouden hallintaa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja riittävä kokemus akuuttiosaston palvelujen kehittämisestä ja johtamisesta.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Haastatteluja voidaan tehdä jo hakuaikana ja rekrytoinnissa voidaan käyttää henkilöarviointia.

Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan (laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 7 §).

Luotettavuuden varmistamiseksi tehtävään valittavalle tehdään valittavan suostumuksella perusmuotoinen turvallisuusselvitys turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti ja esteetön vastaus on palvelussuhteen edellytys. Lisää tietoa turvallisuusselvityksestä Suojelupoliisin sivuilta Turvallisuusselvitykset, Suojelupoliisi (supo.fi).

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa toimialuejohtaja Päivi Peltokorpi, p. 044 469 1159. Sähköposti: paivi.peltokorpi@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan