Palomestari, Kemi

Hakuaika päättyy  24.5.2024 15:00

Tervetuloa töihin Lapin pelastuslaitokselle, Suomen huipulle!

Lapin hyvinvointialueen pelastuslaitoksen eteläisellä pelastusalueella on avoinna päivystävän palomestarin virka.

Ensisijainen työhöntulopaikka on Kemin pelastusasemalla. Tehtävään voi tarvittaessa sisältyä päivystävän palomestarin tehtäviä Rovaniemen pelastusasemalla.

Päivystävän palomestarin tehtäväalueena on koko Lapin maakunta. Tehtäviin kuuluvat erityisesti eteläisen pelastusalueen erikseen määrättävät vastuu- ja kehitystehtävät. Päivystävän palomestarin tehtävänä on toimia vuorollaan pelastustoiminnan johtajana. Päivystävien palomestarien tehtäväkuvat ja vastuualueet määritellään tarkemmin syksyn 2024 aikana.

Tehtävässä tarvitaan organisointi- ja paineensietokykyä sekä hyvää kirjallista ilmaisukykyä. Tehtäväkuva huomioiden aikaisempi työkokemus pelastustoiminnan johtamistehtävistä on välttämätöntä. Onnettomuustehtäviin liittyvä rajayhteistyö naapurivaltioiden viranomaisten kanssa sekä kansainvälinen turismi edellyttävät kykyä kommunikoida englanninkielellä.
Kokemus ja tuntemus suurteollisuuden toimintaympäristöstä tai merellisestä toimintaympäristöstä voidaan katsoa hakijalle eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on valtioneuvoston asetuksen (407/2011) 6 §:n mukainen kelpoisuus. Lisäksi edellytetään voimassa olevaa B-luokan ajokorttia.

Työaika on voimassa olevan poikkeusluvanmukainen (42 h/vko). Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan paikallisen sopimuksen ja HYVTES:n mukaan. Viran täyttämisessä sovelletaan tarvittaessa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakijan on annettava suostumus, jolla pelastuslaitos hankkii perusmuotoisen turvallisuusselvityksen. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä annettava suostumus huumausainetestaukseen.

Tule meille huippuhommiin hakemalla virkaan Kuntarekry-palvelussa 24.5.2024 klo 15:00 mennessä!


Lisätietoja

https://lapha.fi
https://www.lapinpelastuslaitos.fi/

Yhteystiedot

Palopäällikkö Jyri Keränen, 040 352 2276

Pelastuspäällikkö Harri Paldanius, 040 765 4967

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!