Paloesimies, keskuspaloasema - Espoon kaupunki

Paloesimies, keskuspaloasema - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Paloesimies toimii pelastusyksikön tai tarvittaessa pelastusjoukkueen johtajana pelastustehtävissä sekä asemallaan työvuoronsa palomiesten ja ensihoitajien työnjohdollisena esimiehenä. Paloesimies tekee myös palotarkastuksia sekä valistus- ja neuvontatehtäviä ja osallistuu tarvittaessa erilaisiin kehittämistehtäviin.Vakanssin ensikertainen sijoituspaikka on keskuspaloasema.Virkasuhteen alkamisajankohta sovitaan erikseen.Haastattelut pidetään keskiviikkona 9.10. Leppävaaran paloasemalla. Haastatteluun kutsuttavia pyydetään ennen haastattelua vastaamaan Wopi-työtapa-analyysiin.
Kelpoisuusvaatimus: Päätoimiselta pelastustoimintaan osallistuvalta alipäällystöltä vaadittava kelpoisuus.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtävässä edellytetään BC-luokan ajokorttia sekä operatiiviselta henkilöstöltä vaadittavaa savusukelluskelpoisuutta. Testi ei saa olla vuotta vanhempi.Lisäksi edellytämme, että hakija antaa pyydettäessä luvan turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisen henkilöturvallisuusselvityksen tekemiseen.
Arvostamme toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa, kokemusta paloesimiestehtävistä sekä kiitettävää fyysistä kuntoa suhteutettuna ikään.

Lisätietoja

http://www.lup.fi

Palopäällikkö Kaj Artela 09 8162 8699

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos
Osoite: Palomiehentie 1, 02750 Espoo

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos tuottaa pelastustoimen palvelut alueen 10 kunnan noin 472 000 asukkaalle ja ensihoitopalveluja sopimusten mukaisesti. Palveluksessamme on noin 600 päätoimista henkilöä. Pelastuslaitos toimii kunnallisena liikelaitoksena ja on osa Espoon kaupungin organisaatiota.Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan