Palkkasihteeri - Kalajoen kaupunki

Palkkasihteeri - Kalajoen kaupunki

Kalajoen kaupungin hallintopalveluissa konsernitilitoimistossa on haettavana

PALKKASIHTEERIN

toistaiseksi voimassa oleva tehtävä (toimi)

Konsernitilitoimistossa tuotetaan henkilöstö- ja taloushallinnon palvelut Kalajoen kaupungille ja sen tytäryhtiöille sekä Merijärven kunnalle. Palkkaohjelmana käytämme Pegasosta, minkä lisäksi käytössämme on mm. WebTallennus, Populus ja Titania.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on vähintään toisen asteen kaupan ja hallinnon alan perustutkinto. Kokemus palkanlaskennasta sekä kunnallisten virka- ja työehtosopimusten soveltamisesta ja tulkinnasta katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme oma-aloitteista ja aktiivista työotetta sekä kiinnostusta käyttää sähköisiä työmenetelmiä.

Tehtäviisi kuuluu palkanlaskenta sekä muut henkilöstöhallinnon tehtävät. Tehtävänkuvaa on mahdollista rakentaa valituksi tulleen henkilön osaamisen ja asiantuntemuksen pohjalta.

Tarjoamme mukavan työympäristön, monipuolisen tehtävän sekä talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisista koostuvan tiimin tuen.

Tehtävän palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Sähköiset hakemukset Kuntarekryn kautta tulee jättää 23.4.2019 klo 15.00 mennessä

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Henkilöstöjohtaja Mari Saari-Somero, 044 4691 201, to 11.4. klo 9-10 tai ti 16.4. klo 15-16. Muina aikoina s-postilla mari.saari-somero@kalajoki.fi

Kalajoen kaupunki, Hallintopalvelut, Henkilöstöhallinto
Osoite: Kalajoentie 5, Kalajoki

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.

Tutustu työnantajaan