Palkkahallinnon osaajia - Monetra Oy

Palkkahallinnon osaajia - Monetra Oy

Haussa PALKKAHALLINNON OSAAJIA Monetra Keski-Suomi osakeyhtiöön.

Osaatko palkanlaskentaa? Tykkäätkö työskennellä tietojärjestelmien parissa? Jos vastauksesi on kyllä, tule meille töihin!

Tehtävä koostuu palkanlaskennan sekä mahdollisesti muista palkkahallinnon tehtävistä osaamisesi mukaan. Asiakkaitamme ovat mm. Jyväskylän kaupunki, Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä sekä muita kuntaomisteisia organisaatioita. Käytössämme on mm. Prima ja Personec Fortime.K - palkkajärjestelmät ja SAP HCM-järjestelmä.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää soveltuvaa alan koulutusta ja työkokemusta. Arvostamme useamman virka- ja työehtosopimuksen hallintaa ja palkanlaskennan asiantuntemusta sekä järjestelmäosaamista. Palvelutiimissä työskennellessäsi tarvitset hyvät asiakas- ja tiimityötaidot, ripeän ja joustavan työotteen sekä kykyä ja halua kehittämiseen. Panostamme osaamisen kehittämiseen monilla tavoilla.

Tarjoamme sinulle innostavan tehtävän kasvavassa yrityksessä kuntatoimijoiden luottokumppanina. Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja hoitaa asiat paremmin. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja muut sopimusehdot Avaintates-työehtosopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee Jyväskylässä.

Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta "Hae työpaikkaa". Mikäli hakemusta ei ole mahdollista täyttää sähköisesti, toimita kirjallinen hakemus osoitteeseen Monetra Oy/Rekrytointipalvelut, Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu. Hakemukset on toimitettava 28.6.2019 klo 16.00 mennessä. Ole nopea, voimme aloittaa haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.monetra.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Kirsti Lahtinen, p. 0400 840 549 ja 18.6. alkaen palvelupäällikkö Taimi Närhi, p. 050 472 8218. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@jkl.fi.

Monetra Keski-Suomi Oy
Osoite: Heikinkatu 3 B, 40100 Jyväskylä

Monetra Oy on neljän alueyhtiön sekä emoyhtiön muodostama konserni, joka tuottaa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä muita tukipalveluita omistaja-asiakkailleen kunnille, kuntayhtymille sekä sairaanhoitopiireille Pohjois-Pohjanmaalla, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Pohjois-Savossa. Monetra Keski-Suomi Oy on osa Monetra-konsernia ja se tuottaa asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut noin 85 osaajan voimin Jyväskylässä.

Tutustu työnantajaan