Päiväkotiapulainen - Kirkkonummen kunta

Päiväkotiapulainen - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen kunnan Neidonkallion päiväkodissa on haettavana päiväkotiapulaisen määräaikainen toimi ajalle 25.02.-12.04.2019. Aloitus 25.2. tai aikaisemmin sopimuksen mukaan

Päiväkotiapulaisen tehtäviin kuuluu mm. avustaminen lapsiryhmässä ja siisteyden ylläpito sekä ruokapalveluun liittyvät tehtävät.

Haemme sinua, joka toimit rohkeasti lapsuuden, lapsen hyvinvoinnin ja lastenkulttuurin puolesta. Tulet toimimaan yhteisössä, jossa kasvunkumppanit varhaiskasvatuksesta perusopetuksen loppuun tekevät tiivistä yhteistyötä lapsen kasvun ja oppimisen tueksi. Toimintamme perustuu työntekijälähtöiseen toimintakulttuuriin, jossa luovuus, osallisuus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys ovat toimintamme perustana.

Toimeen valitun on esitettävä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Hakemukset toimitetaan 20.02.2019 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti os. www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tiedustelut: päiväkodin johtaja Nina Hemmilä puh. 0505880662, sähköposti etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Kirkkonummen kunta, SIVISTYS- JA VAPAA-AIKAPALVELUJEN TOIMIALA, Päivähoito, Suomenkieliset varhaiskasvatuspalvelut, Suomenkieliset päiväkodit, Neidonkallion päiväkoti
Osoite: ., Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan