Haluatko olla mukana kehittämässä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä ja välittävässä kunnassa? Sipoon varhaiskasvatuksessa kehittämistyö on joustavaa, pitkäjänteistä ja kokonaisvaltaista, ja siinä painottuu leikkiin ja liikkumiseen innostava toimintakulttuuri. Meidän vahvuuksiamme ovat luonnonläheisyys ja kaksikielisyys. Panostamme henkilökunnan ja johtajuuden osaamiseen sekä lasta arvostavaan työtapaan.

Etsimme nyt juuri sinua PÄIVÄKODINJOHTAJAN vakituiseen virkaan 1.8.2020 Sipoon kunnan varhaiskasvatukseen. Viran alkaessa vastuullesi kuuluu Hansaksen päiväkoti sekä Sipoonlahden esiopetusyksikkö.

Hansaksen päiväkoti on viehättävä suomenkielinen kolmiryhmäinen päiväkoti, jossa on hyvät puitteet ulkoiluun ja leikkitoiminnan kehittämiseen. Sipoonlahden esiopetuksessa kehitetään yhteistä esi- ja alkuopetuksen pedagogiikkaa moderneissa, Sipoonlahden koulun kanssa yhteisissä avoimissa oppimisympäristöissä. Toiminta on suomenkielistä, mutta virassa myös toisen kotimaisten kielen hyvät taidot katsotaan eduksi. Tehtävässä eduksi katsotaan esiopetusosaaminen ja koulun kanssa tehtävän yhteistyö.

Päiväkodinjohtaja vastaa oman yksikkönsä varhaiskasvatuksen ja/tai esiopetuksen kokonaisuudesta.
Päiväkodinjohtajana osallistut ja vaikutat Sipoon varhaiskasvatuksen johtoryhmässä, jolloin taito nähdä varhaiskasvatuksen johtaminen laajemmasta näkökulmasta on tärkeää. Työtä tehdään sekä itsenäisesti että yhdessä työyhteisön, kollegoiden, parijohtajan sekä lähialueen eri toimijoiden ja verkostojen kanssa.

Odotamme valmentavaa ja innovatiivista otetta varhaiskasvatuksen johtamiseen, kehittämiseen ja arviointiin. Olet halukas sitoutumaan Sipoon varhaiskasvatussuunnitelman mukaiseen työtapaan sekä pedagogiseen johtamiseen. Lisäksi sinulla on asiakastyön, henkilöstön, talouden ja turvallisuuden johtamisen taitoja. Sinulla on paineensietokykyä sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Osaat organisoida ja tehdä päätöksiä ja sinulla taito toimia muuttuvissa tilanteissa.
Tervetuloa lämminhenkiseen ja innovatiivisen porukkaamme toteuttamaan Sipoon varhaiskasvatusta suurella sydämellä!
Viran kelpoisuusvaatimuksena on vähintään varhaiskasvatuslain (540/2018) 31 § mukainen kelpoisuus, kuitenkin huomioiden 74 § ja 75 § voimaantulon ja siirtymäsäännökset. Lisäksi edellytämme riittävää johtamistaitoa sekä suomen kielen sujuvaa suullista ja kirjallista taitoa.

Valitun henkilön on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Pyydämme jättämään hakemukset 2.3.2020 klo 16.00 mennessä alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry
Lisätietoja antaa varhaiskasvatuspäällikkö

Lisätietoja

https://www.sipoo.fi/fi/koulutus_ja_varhaiskasvatus/varhaiskasvatus/kunnalliset_paivakodit/hansaksen_paivakoti
https://www.facebook.com/Sipoon-Varhaiskasvatus-Småbarnspedagogik-i-Sibbo-1674097542854481/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa varhaiskasvatuspäällikkö Mervi Keski-Oja, puh 050-3625279 mervi.keski-oja(at)sipoo.fi

Sivistysosasto, Varhaiskasvatuspalvelut
Osoite: Hansaksentie 3, 01150 Söderkulla

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!