Päiväkeskusohjaaja AMK (Kotihoidon varhaisen tuen päivätoiminta, Jyväskylä) määräaikainen 

Hakuaika päättyy  12.7.2024 15:45

Sykkiikö sydämesi ikääntyvien parissa työskentelylle? Haluatko olla mukana työssä, jossa tuetaan ikääntyvien ihmisten toimintakykyä laadukkaan päivätoiminnan keinoin?

 Haemme päivätyöhön kotihoidon varhaisen tuen palveluihin Kortepohjan kuntouttavaan päivätoimintaan määräaikaiseen tehtävään ajalle 29.7.-8.12.2024


PÄIVÄKESKUSOHJAAJAA

Ohjaajan työtehtäviin kuuluu ikääntyneiden asiakkaiden päivätoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen yhteistyössä moniammatillisen tiimin sekä muiden yhteistyötahojen kanssa. Pääset hyödyntämään tehtävässä omia vahvuuksiasi sekä vaikuttamaan koko työyhteisön toimivaan työarkeen ja laadukkaisiin päivätoiminnan palveluihin. Teemme vahvaa yhteistyötä mm. keskitetyn asiakas- ja palveluohjauksen sekä kotihoidon kanssa. Tehtävään sisältyy asiakkaiden toimintakykyä tukevien kuntouttavien menetelmien käyttöä ja kliinistä hoitotyötä. Työ on päivätyötä.

Etsimme yksikköömme reipasta työntekijää, jonka työotteessa näkyy motivaatio asiakkaiden toimintakyvyn tukemiseen sekä taito työskennellä voimavaralähtöisesti. Arvostamme tekijää, joka tunnistaa omat vahvuutensa, osaten hyödyntää niitä arjen hoitotyössä.

Panostamme tiiviissä moniammatillisessa työyhteisössä toimivaan työarkeen ja sen vuoksi meillä on mukava olla töissä. Huolehdimme valitun henkilön kattavasta suunnitelmallisesta perehdytyksestä, joka suunnitellaan aikaisemman työkokemuksen ja osaamisen perusteella.

Keski-Suomen hyvinvointialueella on tarjolla hyvin sisäisiä koulutuksia osaamisen kehittämiseksi. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista.

------------------------------------------------------------------------------

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva AMK-tutkinto (mm. sosionomi, geronomi, toimintaterapeutti, fysioterapeutti, sairaanhoitaja). Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta.  Tehtävässä edellytämme ajan tasalla olevaa LOP/LOVE-lääkeosaamista tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi työsuhteen alussa. Lisäksi tehtävässä edellytetään hygieniapassia.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. 


Haastattelut toteutetaan viikolla 29.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!

Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta!  


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Anne Korpi

palveluvastaava

p. 040 586 2436

anne.korpi@hyvaks.fi 

-

Pauliina Tykkyläinen

p. 0503446758

pauliina.tykkylainen@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan