Päivähoitaja, Tiitiäiset ryhmässä - Tammelan kunta

Päivähoitaja, Tiitiäiset ryhmässä - Tammelan kunta

Tammelan kunnan varhaiskasvatuksessa on haettavana päivähoitajan määräaikainen sijaisuus ajalle 4.3.-31.5.2019 Taikatassun päiväkodin Tiitiäiset ryhmässä.

Työsuhteiden kelpoisuusehtona on lähihoitajan, päivähoitajan tai muu päivähoitajan työtehtävää vastaava tutkinto.

Tammela on Suomen UNICEF:n lapsiystävällinen kunta. Lapsiystävällisen kunnan arvot ohjaavat toiminta ja toimintaa kehitetään uuden varhaiskasvatuslain ja varhaiskasvatussuunnitelmien perusteiden mukaan. Tammela on tunnettu kauniista luonnostaan, joka näkyy toiminnassa mm. ulkoiluna ja metsäretkinä.

Palkkaus ja työehdot ovat KVTES:n mukaiset. Valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote. Työsuhteessa noudatetaan 2 kk koeaikaa.
Kelpoisuuden osoittavat todistukset esitetään haastattelussa.

Hakemukset tulee toimittaa 25.2.2019 klo 12.00 mennessä www.kuntarekry.fi
Lisätietoja antaa varhaiskasvatusjohtaja puh. 050 372 2267.

Varhaiskasvatusjohtaja 050 372 2267

Tammelan kunta, Sivistyspalvelut
Osoite: Hakkapeliitantie 2, Tammela

Tammela on noin 6200 asukkaan kunta Kanta-Hämeen maakunnassa. Tammela kuuluu Forssan seutukuntaan ja sen halki kulkevat valtatie 2 (Helsinki-Pori) ja valtatie 10 (Turku-Hämeenlinna) sekä historiallinen Hämeen Härkätie. Tammela on kuuluisa kansallispuistoistaan (Liesjärven kansallispuisto ja Torron kansallispuisto), Saaren kansanpuistosta sekä yli 200 järvestään. Kokoisekseen kunnaksi Tammelassa on vilkas kulttuurielämä.

Tutustu työnantajaan