Paikkatietoinsinööri - Lahden kaupunki

Paikkatietoinsinööri - Lahden kaupunki

Paikkatietopalvelut-tiimimme rajapinnassa on havaittu PAIKKATIETOINSINÖÖRIN kokoinen aukko. Vakituisessa työsuhteessa pääset mukaan kehittävään ja kehittyvään joukkoomme Samin ja H-P:n työkaveriksi.

Valittava henkilö vastaa kaupunkimallityön ylläpidosta ja kehittämisestä. Hän ohjaa ja koordinoi maastotietojen keruuta ja tähän liittyvää kehitystä. Valittava henkilö osallistuu myös paikkatietojärjestelmämme pääkäyttäjä-, projekti- ja koulutustehtäviin.

Lahden paikkatietokokonaisuus on koko Suomenkin mittakaavassa katsottuna huipputasoa ja kouluttautumismahdollisuudet hyvät. Halusimme mainita ilmoituksessa hyvästä työilmapiiristämme, mutta kävi ilmi, että tehtävässä joutuu ajoittain sietämään myös kuivaa insinöörihuumoria.

Työn aloitusaika on 1.12.2019 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on maanmittausalan amk- tai maanmittausalan ylempi amk-tutkinto. Eduksi luetaan kokemus vastaavista tehtävistä sekä kaupunkisuunnittelun ja maastomittauksen tehtävien tuntemus. Myös vastavalmistuneet, aihealueesta kiinnostuneet hakijat ovat tervetulleita hakemaan paikkaa. Edellytämme hyvää ICT-osaamista, innostusta kaupunkimallin ylläpitoon ja ylläpitoprosessin kehittämiseen mukaan lukien maastomittauksen prosessit sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Lähetä datasi koneluettavassa muodossa Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 30.9.2019 klo 15.00.

Maankäytön ja aluehankkeiden vastuualue on noin 60 henkilön aktiivinen ja yhteistyöhön panostava työyhteisö. Maankäyttö ja aluehankkeet vastaavat muun muassa kaavoituksesta, maapolitiikasta, paikkatiedoista ja kiinteistönmuodostuksesta. Paikkatietopalvelujen ryhmässä on 21 henkilöä ja se sisältää myös maastomittauspalvelut.

Lisätietoja

https://www.lahti.fi/palvelut/aluehankkeet, https://www.lahti.fi/palvelut/kaavoitus, https://www.lahti.fi/palvelut/tontit-ja-rakentaminen
http://www.lahti.fi/palvelut/tyo-ja-yrittaminen/lahti-tyonantajana

Paikkatietopäällikkö Aija Holopainen, puh. 050 555 9101, aija.holopainen(at)lahti.fi

Lahden kaupunki, Kaupunkiympäristön palvelualue, Maankäyttö ja aluehankkeet
Osoite: Askonkatu 2, 15100 Lahti

Lahti on sinun kaupunkisi – ja uusi työpaikkasi?
Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.
Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki vuonna 2021 ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.
Tervetuloa Lahden kaupungille 3400 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!

Tutustu työnantajaan