Päätoiminen tuntiopettaja, Hi/Yh/Ue, Vaajakoski - Jyväskylän kaupunki

Päätoiminen tuntiopettaja, Hi/Yh/Ue, Vaajakoski - Jyväskylän kaupunki

Suomen vanhin suomenkielinen opettajankoulutuslaitos, yliopiston muut tieteenalat sekä muut oppilaitokset kouluttavat opetusalan ammattilaisia, joista monet ovat jääneet ja vielä useammat haluaisivat jäädä Jyväskylään töihin. Voi hyvällä syyllä sanoa, että meillä koulujen henkilökunta on maan huippua. Meille erityisen tärkeitä asioita opetustyössä ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa.

Tule työskentelemään noin tuhannen opettajan osaavaan ja ammattitaitoiseen yhteisöön.

Jyväskylän kaupunki hakee

PERUSOPETUKSEN PÄÄTOIMISTA TUNTIOPETTAJAA

historian, yhteiskuntaopin ja uskonnon opetukseen määräajalle 1.8.2019 - 30.11.2019 Vaajakosken yhtenäiskouluun.

Vaajakosken yhtenäiskoulu on uudessa koulurakennuksessa toimiva, vireä yli 70 vuotias 5.-9. luokkien yhtenäiskoulu. Koulumme tarjoaa oppimisen iloa turvallisessa, yhteisöllisyyttä ja osallisuutta kunnioittavassa työ- ja oppimisympäristössä. Yhtenäiskoulumme toimintakulttuuriin kuuluu yhteistoiminnallisuus, avoin vuorovaikutus, viihtyminen koulussa sekä toisen arvostaminen ja erilaisuutta kunnioittava kohtaaminen. Tavoitteemme on pitää oppilaiden oppiminen ja opetus korkeatasoisena. Sydämenasiamme on yhteisön jäsenten hyvinvointi ja toisten tukeminen. Tarjoamme arjen huippuhetkiä rempseässä työporukassa.

Kelpoisuusehto on asetuksen 986/1998 mukainen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikostaustaote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Seuraa meitä:
@jyvaskylanperusopetus & https://www.jyvaskyla.fi/opetus

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
http://www.jyvaskyla.fi/opetus

Rehtori Seija Nykänen, puh. 014 266 4764
Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi

Perusopetuspalvelut
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan