Päätoiminen tuntiopettaja - Porvoon kaupunki

Päätoiminen tuntiopettaja - Porvoon kaupunki

Porvoo on kasvava ja kehittyvä oppimisen kaupunki, jossa tehdään yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta. Porvoossa toimii 29 koulua joissa työskentelee yhteensä noin 500 opettajaa. Juuri nyt etsimme tiimiimme vahvistukseksi innokkaita opettajia.

Porvoon kaupungin suomenkielisissä koulutuspalveluissa on haettavana päätoiminen tuntiopettaja, Huhtisen kouluun ajalle 1.8.2019-31.7.2020. Opetettavat aineet: tekninen työ, liikunta, musiikki, historia ja yhteiskuntaoppi. Hyvät TVT-taidot katsotaan eduksi.

Kelpoisuutena luokanopettajan tai aineenopettajan pätevyys.
Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan, sekä esitettävä lain mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 2.5.2019 klo 15 Hae työpaikkaa- linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi/koulut-ja-opiskelu

Lisätietoja antaa Huhtisen koulun rehtori Minna Sumusalo, puh. 040 514 1175.

Huhtisen koulu
Osoite: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Tutustu työnantajaan