Oulaisten lukion rehtori - Oulaisten kaupunki

Oulaisten lukion rehtori - Oulaisten kaupunki

Lukion rehtori johtaa ja kehittää lukion toimintaa sekä hoitaa lukion hallinnolliset ja taloudelliset tehtävät. Hänen vastuullaan on opetuksen järjestäminen, sen pedagoginen kehittäminen ja yhteistyö muiden oppilaitosten ja sidosryhmien kanssa.

Haemme rehtoria, jolta odotetaan kokonaisnäkemystä ja kokemusta lukion johtamisesta sekä innostunutta, innostavaa ja kannustavaa pedagogista johtajuutta. Omaat positiivisen johtamistyylin ja tunnet olosi kotoisaksi koulutusalan digitaalisessa kehityksessä. Koet yhteistyön vahvuutena ja rikkautena, omaat vankan kokemuksen lukiokoulutuksesta ja kansainvälisestä toiminnasta. Koet tärkeänä antaa nuorille parhaat mahdolliset valmiudet pärjätä hyvin opiskeluissaan, tulevaisuuden työelämässä sekä elämässä yleensä. Menestyminen rehtorin työssä edellyttää myös vahvaa osaamista henkilöstö- ja talousjohtamisessa.

Viran kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/1998 mukaiset. Palkkauksessa ja muissa palvelussuhteen ehdoissa noudatetaan kunnallista opetusalan virka- ja työehtosopimusta.

Virkaa valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote. Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virka täytetään 1.10.2019 alkaen.

Hakemukset tulee toimittaa 26.7.2019 klo 12.00 mennessä sähköisesti Kuntarekry.fi palvelun kautta, ei liitteitä. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.oulainen.fi

Sivistys- ja kulttuurijohtaja Ari Sarpola, puh. 044-4793240, e-mail: etunimi.sukunimi@oulainen.fi.

Oulaisten kaupunki, Sivistyskeskus
Osoite: Oulainen

Oulaisten kaupunki on n. 7500 asukkaan virkeä, nuorekas ja kompakti kaupunki. Kaupunkiin on hyvät liikenneyhteydet ja kaupungin elinvoimassa korostuvat alueelliset sairaanhoidon, terveydenhuollon, kuntoutuksen ja koulutuksen palvelut. Kaupungissa on vireää teollisuutta ja monipuoliset vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuudet.

Tutustu työnantajaan