Osastonsihteeri, toimi, Kempeleen akuuttiosasto

Hakuaika päättyy  3.7.2024 14:30

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelle haetaan osastonsihteeriä toimeen Kempeleen akuuttiosastolle.

Oletko kiinnostunut työskentelemään terveydenhuollon tukitoiminnoissa, moniammatillisessa työyhteisössä? Pidätkö useat langat yhtä aikaa käsissäsi samanaikaisesti? Oletko kehitysmyönteinen ja valmis oppimaan uutta?

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella sihteeripalvelut tuotetaan keskitetysti konsernipalveluiden alaisuudesta ns. hallinnon ja talouden tukipalveluina. Osastonsihteerit ovat osa hallinnon tukitiimiä. Nyt avoinna oleva toimi sijaitsee Kempeleen terveyskeskussairaalan akuuttiosastolla.

Osastonsihteerin tehtäviin kuuluvat mm. osastolääkärin ja hoitohenkilökunnan toimeksiantojen toteuttaminen, tulevan puhelinliikenteen hoitaminen, laskutus- ja tilastointitietojen hallinta, postin käsittely, hoitopalautteiden ja -lähetteiden käsittely, asiakaspalvelu, asiakirjapyyntöjen käsittely ja monipuolisesti hoitotyötä tukevat muut toimistotehtävät sekä vastaanoton osastonsihteerin sijaistaminen.

Tehtävä menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavaa ja positiivista asennetta, huolellista ja ripeää työotetta, hyvää paineensietokykyä sekä kykyä sopeutua uusiin ja muuttuviin tilanteisiin. Arvostamme Lifecare-hoitotietojärjestelmän osaamista ja kokemusta terveydenhuollon sihteerin tehtävistä ja arkistoinnista.

Pohteella tarjoamme työntekijöillemme laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. työterveyshuolto, vuosittainen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto tai soveltuva terveysalan perustutkinto tai aikaisempi terveydenhuoltoalan kouluasteinen tutkinto tai soveltuva keskiasteen ammattitutkinto.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Mari Aho, p. 050 327 9675. Sähköposti: mari.aho@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan