Osastonsihteeri - Oulun kaupunki

Osastonsihteeri - Oulun kaupunki

Haettavana on OSASTONSIHTEERIN vakinainen tehtävä terveydenhuollon erityispalveluissa, mielenterveys- ja avopäihdepalveluissa.

Tehtävä sijoittuu mielenterveys- ja päihdepalveluihin, jotka tuottavat avoerikoissairaanhoidon mielenterveyspalvelut ja avopäihdepalvelut oululaisille.

Osastosihteerin tehtäviin kuuluvat mm. potilastietojärjestelmän käyttö, lähetteiden käsittely, ajanvaraus, asiakkaiden hoitoon kutsuminen, hoitotakuun seuraaminen, tilastointi, laskutus, maksusitoumukset sekä arkiston hoito. Lisäksi työtehtäviin kuuluu keskeisenä osa-alueena asiakaspalvelu, mikä sisältää sisäiset ja ulkoiset asiakkaat.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja). Terveydenhuollon sihteerin koulutus katsotaan eduksi. Tehtävän hoitaminen edellyttää erinomaista asiakaspalveluosaamista, hyviä tietoteknisiä - ja tiimityötaitoja sekä joustavuutta ja hyvää organisointikykyä. Lisäksi edellytetään joustavaa liikkumista eri yksiköissä. Eduksia katsotaan kyky kehittää asiakaspalvelua ja monipuolinen palveluosaaminen sekä aikaisempi kokemus osastonsihteerin tehtävistä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan . Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/3758/2019. Hakemukset on toimitettava 29.4.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluesmies Kati Leinonen, p. 044 703 6168 ja palveluesimies Kati Kananen, p. 044 703 5986. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Terveydenhuollon erityispalvelut, Avopäihdepalvelut
Osoite: Yrttipellontie 6, Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Tutustu työnantajaan