Osastonsihteeri, Lapin keskussairaala, Rovaniemi

Hakuaika päättyy  26.9.2024 15:00

Osastonsihteeri Lapin keskussairaalaan Rovaniemelle!

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule töihin Lappiin!

Meillä Lapin hyvinvointialueella työntekijänä saat mahdollisuuden olla osa ainutlaatuista ja laajaa toimintaympäristöä, joka kattaa Suomen pohjoisimmat ja laajimmat alueet. Meillä on töissä noin 8000 ihmistä, joten olemme Lapin suurin työnantaja!

Osastonsihteeripalvelut tuotetaan Lapin Keskussairaalassa keskitetysti. Osastonsihteerit ovat sijoittuneet työskentely-yksiköihin osastoille ja poliklinikoille. Tehtävä on määräaikainen 03/2025 saakka.

Osastonsihteerinä työskentelet osana dynaamista tiimiä, jossa pääset osallistumaan moniammatilliseen yhteistyöhön. Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä kehittyvässä ympäristössä, jossa jokaisen työntekijän panos on arvokas ja jossa vuorovaikutus kollegoiden ja asiakkaiden välillä on avointa ja mutkatonta. Työnkuvaan kuuluu monipuolisia tehtäviä, joiden parissa et koskaan kyllästy -jokainen päivä on erilainen. Työssäsi pääset hyödyntämään ja kehittämään tietoteknisiä taitojasi sekä asiakaspalvelutaitojasi. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus osallistua työyhteisön kehitykseen!

Keskeisiin työtehtäviin kuuluu potilaiden sisään- ja uloskirjaukset, tutkimustilaukset, ajanvaraukset, asiakirjojen käsittely, tilastointi, asiakaspalvelu ja muut yksiköiden toimintaa tukevat toimistotehtävät.
Työaika on pääosin päivätyötä, mutta päivystyspoliklinikalla tehdään myös kolmivuorotyötä seitsemänä päivän viikossa.

Saat työn tueksesi mukavan ja moniammatillisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuksia vaikuttaa omaan työnkuvaasi. Haluamme, että pääset hyödyntämään juuri sinun vahvuuksiasi.

Olet etsimämme henkilö, jos olet oma-aloitteinen, joustava, paineensietokykyinen, omaat kyvyn sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin, opit nopeasti uusia asioita ja sinulla on hyvät tietotekniset taidot.

Vaadittava koulutus ja kokemus:

• Kelpoisuusehtona on nimikesuojattu lähihoitaja, osastoavustaja, osastonsihteeri, terveydenhuollon sihteeri tai muu tehtävään soveltuva koulutus (esim. merkonomi/tradenomi).
•Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä reipasta ja motivoitunutta otetta työhön.
•Katsomme eduksi aiemman kokemuksen toimistotehtävistä terveydenhuollon alalta.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
Koeaika tehtävässä on enintään puolet työsuhteen kestosta maksimissaan kuitenkin 6 kk.

Tule huippuhommiin hakemalla tehtävää sähköisesti Kuntarekry -sivuston kautta 26.9.2024 klo 15:00 mennessä!


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Palveluvastaava Päivi Mänty

p.0406375608

Palveluvastaava Riikka Mursu

p.0405327187

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | X. @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan