Osastonhoitaja, kirurgian vuodeosastot 5A ja 5B - Kanta-Hämeen keskussairaala

Tervetuloa Hämeenlinnaan!

Haluatko päästä näyttämään kykysi hoitotyön johtajana kirurgisessa yksikössä? Meillä on avoinna osastonhoitajan virka, jonka tehtäväalueena on Kanta-Hämeen keskussairaalan kirurgian vuodeosastojen 5A ja 5B hoitohenkilöstön johtaminen. Hoitotyön johtotiimissä toimii apunasi kaksi apulaisosastonhoitajaa. Lisäksi nyt suunnittelemme ja rakennamme kokonaan uutta maailman inhimillisintä Assi -sairaalaa, tähän työhön sinun on vielä mahdollista päästä vaikuttamaan.

Etsimme idearikasta, innovatiivista hoitotyön esimiestä, jonka sydämen asiana on kirurgisen potilaan ainutlaatuinen hoito- ja asiakaskokemus.

Hoitotyön esimiehenä vastaat moniammatillisessa yhteistyössä mm.
- laadukkaasta asiakaspalvelusta
- päivittäisestä hoitotyön lähijohtamisesta
- kirurgisen potilaan sujuvista toimintaprosesseista uuden sairaalan suunnitteluun liittyen sekä
- hoitotyön ammatillisen osaamisen johtamisesta

Arvostamme johtamiskoulutusta, kokemusta esimiestyöstä, kykyä organisoida ja kehittää työyksikön toimintaa muuttuvissa tilanteissa sekä hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä työskennellä moniammatillisessa tiimissä.

Edellytämme laillistettua terveydenhuollon ammattitutkintoa ja ylempää ammattikorkeakoulu-/ korkeakoulututkintoa ja työkokemusta tai laillistettua terveydenhuollon ammattitutkintoa ja lisäksi riittävää lähiesimieskoulutusta ja työkokemusta.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan mahdollisimman pian valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytössä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 176 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä. Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, Sportti&KulttuuriPassi, työsuhdematkalippu ja yhteiskäyttöpolkupyöriä sekä loma-asunnot Vuokatissa ja Saariselällä. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Lisätietoja

http://www.khshp.fi/rekry
http://www.ahvenistonsairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Ylihoitaja Marja Koljonen puh. 03 629 2576 tai johtajaylihoitaja Kirsi Leino puh. 03 629 3162
Sähköpostilla tiedustelut: etunimi.sukunimi@khshp.fi

Kirurgian yksikkö
Osoite: Ahvenistontie 20, 13530 Hämeenlinna

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 176 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, Sportti&KulttuuriPassi, työsuhdematkalippu ja yhteiskäyttöpolkupyöriä sekä loma-asunnot Vuokatissa ja Saariselällä. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.