Oppisopimus (koti- ja asumispalvelut)

Hakuaika päättyy  29.11.2024 15:45

Kaipaatko uutta suuntaa uralle tai haluaisitko suorittaa opintosi loppuun oppisopimuksella?

Etsimme lisävahvistuksia Keski-Suomen hyvinvointialueen koti- ja asumispalveluiden yksiköihin ikääntyneiden asumispalveluihin, kotihoitoon, varhaisen tuen palveluihin sekä vammaispalveluiden kotiin vietäviin ja asumispalveluihin. Meillä on avoinna oppisopimuspaikkoja lähihoitajan tutkintoon ja hoiva-avustajan tutkinnonosiin alla olevista yksiköistä:

- Tuuliharju, ikääntyneiden asumispalvelut, Luhanka
- Konginkankaan palvelukeskus, ikääntyneiden asumispalvelut, Äänekoski
- Sääksvuori, vammaisten asumispalvelut, Jyväkylä
- Kotihoito, Keuruu

Mikäli listassa ei tällä hetkellä ole juuri sinua kiinnostavaa oppisopimuspaikkaa / yksikköä, voit jättää myös avoimen hakemuksen. Avoimessa hakemuksessa pyydämme kuvailemaan mahdollisimman tarkasti, mihin kuntaan, palvelualueelle ja yksikköön olisit kiinnostunut hakemaan.

Tarjoamme oppisopimuspaikan innostuneissa, oppivissa ja moniammatillisissa tiimeissä, jonka arjessa yksikään päivä ei taatusti ole toisen kaltainen. Tietyt rutiinit tehdään joka päivä, mutta muuten päivien sisältö vaihtelee hyvin paljon. Omaa persoonaa ja mielenkiinnonkohteita pystyy hyödyntämään asiakkaiden kanssa esim. virkistys ja harrastetoiminnan osalta.

Oppisopimuskoulutus tarkoittaa pääosin työelämässä eli työpaikan arjessa tapahtuvaa ammatillista koulutusta ja oppimista, jota täydennetään oppilaitoksen järjestämillä opinnoilla. Opintojen pituus vaihtelee opiskelijan aiemman osaamisen ja työkokemuksen mukaan.

Sopivimmat hakijat kutsutaan haastatteluun. Haastattelujen jälkeen valitut ohjataan vielä soveltuvuuskokeeseen sekä opettajan haastatteluun, jonka perusteella lopulliset valinnat tehdään.

Sinua tukee opintojen ajan sinulle nimetty työpaikkaohjaaja. Tarjoamme sinulle lisäksi yhteisöllisen ohjauksen opintojesi ajaksi tukemaan ammatillista kasvuasi.

----------------------

Työ on päivätyötä, 2-vuoro tai 3-vuorotyötä tehtävästä ja yksiköstä riippuen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Valitun ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi ikääntyneiden asumispalveluyksiköissä, ikääntyneiden varhaisen tuen palveluissa sekä kotihoidon yksiköissä lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Ilmoitathan hakemuksessasi, oletko kiinnostunut lähihoitajan vai hoiva-avustajan oppisopimuskoulutuksesta sekä alueesta, jolla haluaisit työskennellä.

Hakuaika päättyy marraskuun loppuun mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtäviä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy tarvittaessa lisätietoja. Tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annamme mielellämme lisätietoja, kysy lisää:

-

Keski-Suomen hyvinvointialueen rekrytointipalvelut

rekrytointi@hyvaks.fi

014 269 1383

www.hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan