Opiskelupsykologi Kanta-Häme

Hakuaika päättyy  25.9.2024 15:00

Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle!

Tervetuloa meille Oma Hämeeseen!

Kanta-Hämeen opiskeluhuollon ja nuorten palvelujen määrätietoiseen ja osaavaan työyhteisöön rekrytoidaan nyt esi- ja perusasteelle psykologeja. Meillä on työpaikkoja sekä idyllisissä maalaismaisemissa että keskellä Kanta-Hämäläisiä isoja kaupunkeja kolmella eri seudulla, Forssan seudulla, Riihimäen seudulla ja Hämeenlinnan seudulla. Hyvinvointialueeltamme löytyy pieniä, keskikokoisia ja suuriakin kouluja, joissa tällä hetkellä on omien psykologien lisäksi ostopalvelupsykologeja, joista olemme nyt luopumassa.

Kaikissa kouluissa psykologeilla on rinnallaan ammattitaitoiset ja osaavat opiskeluhuollon kuraattorit ja terveydenhoitajat. Tärkeä tuki psykologin arkityössä on tietysti myös oma psykologitiimimme, johon on helppo päästä mukaan.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa opiskelijan yksilökohtainen tuki ja ohjaus asiakastyössä liittyen oppimiseen, kasvuun, kehitykseen ja hyvinvointiin, osallistuminen monialaisen asiantuntijaryhmän työskentelyyn ja yhteisöllinen työ oppilaitoksella sekä oppimisvaikeuksien kartoitus. Panostamme ennaltaehkäiseviin palveluihin, jota opiskeluhuoltolain mukainen psykologin työ on. Tehtävässä toimiminen edellyttää luonnollisesti työn sisällön kannalta keskeisen lainsäädännön tuntemusta sekä psykologityön ammatillisen toiminnan vaatimusten ja ammattietiikan ymmärrystä.

Sinulla on mahdollisuus ja vapaus suunnitella ja toteuttaa työtä itsenäisesti. Meillä on mahdollisuus tehdä lyhennettyä työaikaa ja voit kysellä myös määräaikaisista työtehtävistä. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti kouluissa ja oppilaitoksissa, mutta myös etätyö on mahdollista. Tarjoamme hyvät työvälineet, joilla voit työskennellä myös vaikka työmatkalla junassa tai bussissa kuluttaen samalla meidän työmatkaetua. Perehdytyksen suunnittelemme niin, että työ on hyvä aloittaa rauhallisin mielin. Lisäksi tarjoamme työnohjauksen ja mahdollisuuden kouluttautumiseen sekä lähijohtajan ja muun psykologitiimin tuen.

Tarjoamme Sinulle aidosti kiinnostavan tehtävän vahvasti kehittyvässä opiskeluhuollon työssä. Mukavan, sopivasti haastavan ja maanläheisen työpaikan, mutta saat toimia myös itsenäisesti omia vahvuuksiasi hyödyntäen. Meillä Oma Hämeessä pääset myös mukaan kehittämään koko hyvinvointialuetta koskevia moniammatillisia rakenteita, jotka tukevat asukkaiden hyvinvointia parhaalla mahdollisella tavalla. Lasten ja nuorten hyvinvointia tukemaan vahvistamme parhaillaan perustason mielenterveys-, päihde ja nepsypalveluja, jotka ovat yksi keskeinen yhteistyökumppani myös opiskeluhuollon toimijoille.

Sinä olet hakemamme henkilö, mikäli
- työskentelyotteesi on vastuullinen, myönteinen ja kykenet rakentavaan vuorovaikutukseen tilanteessa kuin tilanteessa
- innostut myös uudenlaisista ja moniammatillisista työskentelytavoista
- työskentelysi keskeisin tavoite on löytää lapsille ja nuorille juuri heidän tarpeilleen sopivat työskentelytavat, kartoitukset ja tukimuodot

Edellytämme laillistetun psykologin kelpoisuutta. Eduksi katsomme työkokemuksen kasvatuksen ja opetuksen alalta sekä kokemuksen lasten ja nuorten kanssa tehdystä työstä. Otamme huomioon myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat. Lasten kanssa työskentelevän valitun tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisterilain (770/1993) 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote ennen työn aloittamista.

Osa paikoista voidaan täyttää jo hakuaikana sopivan hakijan löydyttyä.
Olet lämpimästi tervetullut meille töihin!

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa

Tehtäväkohtainen palkka on 4201,55 €/kk. Kanssamme on mahdollista käydä keskustelua rekrytointilisästä. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3% tai 8%. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä.


Lisätietoja

https://omahame.fi/meille-toihin

Yhteystiedot

Otahan rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme, mitä meillä on tarjolla! :)

lähijohtajat Kaisa Pulakka (Forssan seutu) 040 630 4180,

Veera Nurmo-Jousmäki (Riihimäen seutu) 050 3660422

Pia Valo (Hämeenlinnan seutu) 0408094660

päällikkö Sari Tuomivaara 050 382 4627

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Rakennamme maailman inhimillisintä Assi –sairaalaa, jonka tulevien toimintojen suunnittelussa sinulla on mahdollista olla mukana. Uudet tilat ovat käytössämme vuonna 2026.Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Tutustu työnantajaan