Opiskeluavustaja, elintarvikeala - Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia

Opiskeluavustaja, elintarvikeala - Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia

Haemme Gradia Jyväskylän elintarvikealalle osa-aikaista (30 h/vko) opiskeluavustajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2019 asti. Tehtävään sopiva koulutus on esim. leipuri-kondittori tai elintarvikkeiden valmistaja ja alan työkokemus. Opiskelijoiden ohjauskokemus katsotaan eduksi.

Tehtävään valittavalta edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, tietoteknistä osaamista ja valmiutta työn kehittämiseen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävässä on kahden (2) kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. Valitun tulee palvelussuhteen alkaessa toimittaa 30 päivän sisällä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Lisätietoja

https://www.gradia.fi

koulutuspäällikkö Taina Roivainen, taina.roivainen@gradia.fi, 040 341 6165, ke 21.8.2019 klo 8 - 12.

Gradia Jyväskylä
Osoite: Viitaniementie 1, 40720 Jyväskylä

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia uudistaa oppimista ja työelämää. Luomme kaikenikäisille opiskelijoille ja yritysasiakkaille mahdollisuuksia oman osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen.
Gradiaan kuuluvat ammatilliset oppilaitokset: Gradia Jyväskylä ja Gradia Jämsä, Gradia-lukiot: Jyväskylän Lyseon lukio, Schildtin lukio ja Jyväskylän aikuislukio, sekä Gradian sisäiset palvelut, Gradia-kiinteistöt ja Gradia-ravintolat. Gradia Jyväskylä järjestää myös perusopetusta ja taiteen perusopetusta. Gradiassa on opiskelijoita 23 000 ja henkilöstöä 1100. Liikevaihto vuonna 2018 oli 98 miljoonaa euroa.

Tutustu työnantajaan