Opintosihteeri - Turun kaupunki, Sivistystoimiala

Opintosihteeri - Turun kaupunki, Sivistystoimiala

Turun ammatti-instituutti on elämää ymmärtävä oppilaitos. Me tarjoamme koulutusta ja osaamista, jotta opiskelijamme saavat oikean ammatin ja loistavat valmiudet siirtyä työelämään omaa polkuaan seuraten - tarkoittaapa se sitten oppisopimusta, yo-tutkintoa, ammattitaitokilpailuja, yrittäjävalmennusta tai kansainvälisiä urasuunnitelmia. Tarjoamme myös lyhytkoulutuksia ja täydentäviä koulutuksia aivan jokaiselle. Valmistu kaikkeen. Varaudu parhaimpaan.
Ammatillinen huippuosaaja, tule meille töihin.

Haemme Turun ammatti-instituutin toimistopalveluihin, sosiaali- ja terveysalan koulutusyksikköön, opintosihteerin sijaista ajalle 15.8. 2019- 31.5.2020.

Opintosihteerin tehtäviin kuuluvat mm.
- asiakaspalvelu
- opiskelijarekisterin ylläpito
- opiskelija-asioiden hoitaminen, tukihakemukset ja opiskelijatodistukset'
- Sips laskujen käsittely ja laskutus
- yhteistyö eri viranomaisten kanssa

Suurin osa tehtävistä hoidetaan Primus-oppilashallintajärjestelmällä.

Tehtävien hoitaminen vaatii järjestelmällisyyttä, oman työn organisointikykyä, joustavuutta, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kykyä omaksua erilaisia tietokoneohjelmia ja sovelluksia. Ammatillisen koulutuksen ja tutkintojärjestelmän tuntemus, kaupungin organisaation ja päätöksenteon prosessien ja Primus - sekä SAP-järjestelmien tuntemus katsotaan eduksi.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on vähintään teht. soveltuva ammatillinen perustutkinto tai aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto tai ammatti- tai erikoisammattitutkinto ja riittävä tehtävään soveltuva työkokemus.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.turkuai.fi

Virva Kaavi, p. 044 9073 912
sähköposti etunimi.sukunimi@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Sivistystoimiala, Turun ammatti-instituutti
Osoite: Uudenmaantie 43, 20720 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.
Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan