SASKY koulutuskuntayhtymä on ammatillista koulutusta ja yleissivistävää koulutusta järjestävä kuntayhtymä, joka toimii pääasiassa 13 jäsenkuntansa alueella Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Henkilöstöä kuntayhtymän palveluksessa on noin 500.
Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos on Suomen suurin ja laaja-alaisin kulttuurialan oppilaitos. Oppilaitoksen 17 ammattialaa tarjoavat luoville aloille sekä kädentaitoihin pohjautuvan tulevaisuuden ammatin. Oppilaitoksessa voi suorittaa taideteollisuusalan perustutkinnon, media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon sekä musiikkituotannon ammattitutkinnon.

Haemme opinto-ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.3.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Ensisijainen työskentelypaikkakunta tehtävän alkaessa on Ikaalinen.

Tehtävään valittavalta edellytämme
- vahvaa ammatillisen koulutuksen osaamista ja tuntemusta
- kokemusta opinto-ohjaajan tehtävien hoitamisesta
- kokemusta opintojen henkilökohtaistamisesta, osaamisen tunnistamisesta ja tunnustamisesta
- monipuolista markkinoinnin osaamista alueellisesti ja valtakunnallisesti
- osaamista moniammatillisessa verkostossa toimimisesta
- kykyä osallistaa opiskelijoita yhteisölliseen toimintaan
- kykyä vastata itsenäisesti opinto-ohjaajan tehtävien toteuttamisesta
- hyviä tietoteknisiä taitoja
- hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja

Eduksi katsomme erityisopettajan pätevyyden, sekä kulttuurialan tuntemuksen.
Opinto-ohjaajan kelpoisuusehto on asetuksen 986/1998, 15 § mukainen. SASKYn opinto-ohjaajat noudattavat vuosityöaikaa. Palvelussuhteen ehdot määrittyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen lasten ja nuorten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.

Hakemukset pyydetään tekemään 2.2.2020 mennessä sähköisellä lomakkeella Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

https://www.sasky.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Joni Liukkonen, puh 040 580 5413

SASKY koulutuskuntayhtymä, Luoteis-Pirkanmaan oppilaitokset
Osoite: Eino Salmelaisen katu 20, 39500 Ikaalinen