Opinto-ohjaaja - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Opinto-ohjaaja - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Haemme opinto-ohjaajaa Keudaan vakituiseen virkasuhteeseen 2.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Opinto-ohjaaja osallistuu Keudan opiskelijoiden ohjaukseen, kasvatukseen sekä oppilaitoksen ohjaukselliseen markkinointiin. Hän vastaa urasuunnitteluun, jatko-opintoihin ja jälkiohjaukseen liittyvästä ohjauksesta, tekee oppilaitoksen ja kodin välistä yhteistyötä sekä moniammatillista yhteistyötä oppilaitoksen sisällä ja ulkopuolella sidosryhmien kanssa. Opinto-ohjaajan tehtävissä korostuu ohjaus yksilöllisiin opintopolkuihin sekä monimuotoiset ohjauksen menetelmät ml. digiohjaus. Opinto-ohjaajalta edellytetään liikkumisvalmiutta Keudan toimipisteiden välillä ja työn suorittamista eri toimipisteissä.

Kelpoisuusvaatimukset ovat kelpoisuusasetuksen 986/1998 ja asetusmuutos 1150/2017 mukaiset.

Hakijalta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, monipuolisia ja opiskelijalähtöisiä ohjaustaitoja sekä aitoa kiinnostusta ja halua ohjata nuoria ja aikuisia. Eduksi ovat kokemus ammatillisen koulutuksen opetus- ja ohjaustehtävistä sekä digiohjauksesta, monikulttuurisuudesta ja kulttuurisensitiivisestä ohjauksesta.

Valitun tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain (1993/770) 6§ 2 momentin mukainen rekisteriote sekä lääkärintodistus.

Lisätietoja

http://www.keuda.fi

Palveluesimies Erja Kärnä puh. 050 372 0837
Lisätietoja voi kysellä 15.8.2019 klo 8-9 tai 22.8.2019 klo 14-16.

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Opetus- ja koulutuspalvelut, Suunnittelu- ja ohjauspalvelut
Osoite: Sibeliuksenväylä 55 A, 04400 Järvenpää

Keuda toteuttaa opiskelijoille ja työelämälle yksilöllisiä, vetovoimaisia koulutus- ja kehittämispalveluja. Keudalla on yhteensä 11 toimipistettä Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa, Tuusulassa ja Helsingissä.
Keudassa opiskelee yhteensä noin 7000 nuorta ja aikuista. Henkilökuntaa on noin 630.
Asiakaslupauksemme ovat:
Keudassa rakennat oman polut ammattiin, Keuda luo työelämäkumppanuuksia sekä Keudassa saa innostua ja innostaa.

Tutustu työnantajaan