Opetusverstaan työnjohtaja - Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU

Opetusverstaan työnjohtaja - Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU

Kannuksen toimipaikkaan haetaan opetusverstaan työnjohtajan tehtävään sijaista ajalle 1.8.-31.12.2019. Tehtävä sisältää koneenkorjaus- ja huoltotöitä, toimitilojen ja opiston ajoneuvokaluston huolto- ja kunnossapitotöitä, tarvikevaraston ylläpitoa sekä maatilan konetyötä. Tehtävä sisältää myös opiskelijoiden ohjaamista ja apuohjaajana toimimista. Eduksi lasketaan maatalousalan ja karjatalouskoneiden tuntemus ja käyttökokemus.

Tarjoamme mielekästä, haasteellista ja vaihtelevaa työtä asiantuntija tiimissä sekä mahdollisuuden osallistua tulevaisuuden rautaisten ammattilaisten valmentamiseen.
Työtehtävän kesto 3.6.-31.12.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävän palkkaus on kunnallisen teknisen virka- ja työehtosopimuksen mukainen.

Hakijalta edellytetään maatalousalan tai soveltuvan teknisen alan tutkintoa. Kokemus nuorten kanssa työskentelystä lasketaan eduksi samoin kuin maatilatalouden ja erityisesti maatalousteknologian tuntemus.

Ennen palvelussuhteen alkamista tehtävään valitun on esitettävä lain mukainen rikostaustaote.
Rekrytoinnissa noudatamme 2 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kpedu.fi

Lisätietoja antaa
maatalousteknologia opetuksen tiimivastaava Petri Ahoniemi puhelin: 044 7250607 petri.ahoniemi@kpedu.fi tai toimialapäällikkö Hanna-Mari Laitala 0447250682. Sähköposti etunimi.sukunimi@kpedu.fi
Käytämme sähköistä rekrytointia ja hakemukset pyydetään jättämään Kuntarekryn kautta työpaikkailmoituksen alalaidassa olevalla Hae työpaikkaa -painikkeella.

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU, Keski-Pohjanmaan ammattiopisto (AO)
Osoite: Ollikkalankatu, 69100 Kannus

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää koulutusta usealla toimialalla: teollisuus ja logistiikka, rakennusalat, ruoka- ja puhdistuspalveluala, liiketalouden ala, IT- ja media-ala, sosiaali- ja terveysala, luonnonvara-ala ja kansanopisto/vapaa sivistystyö. Ammattiopistolla on toimipisteet Kokkolan ammatti- ja hyvinvointikampuksilla, Kannuksessa, Kaustisella, Kälviällä ja Perhossa.

Tutustu työnantajaan