Haemme määräaikaista maatalousteknologian hankeasiantuntijaa/opettajaa ajalle 1.1-31.12.2020. Hanketyössä tuotat koulutusmateriaalia automaatioteknologiasta eri oppimisympäristöihin, toimit hankeverkoston asiantuntijana ja opetushenkilöstön kouluttajana automaatioteknologiaan liittyen. Opettajana ensisijainen tehtäväsi on maatalousteknologiaan liittyvien tietojen, taitojen ja tekniikoiden oppimisen ohjaaminen ammatillisen uran eri vaiheissa oleville oppijoille. Oppimisen ohjaamisessa hyödynnetään monipuolisia oppimisympäristöjä digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen.
Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja niin opiskelija- ja yritysasiakkaiden, kuin opetuksen ja sidosryhmien asiantuntijoiden kanssa. Ohjauksellinen työote, taito toimia monenlaisten oppijoiden kanssa, sekä tieto- ja viestintätekniset taidot ovat myös perustaitojasi. Erityiseksi eduksi katsomme kokemuksen kehittämistehtävistä ja vahvan osaamisen nykyaikaisesta maataloudesta.
Kelpoisuusvaatimus ammatillisen opettajan kelpoisuusasetuksen 1150/2017 mukaan. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme myös muut hakijat, joilla on tarvittava osaaminen.
Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot OVTES osio C liite 1 mukaan. Valitun tulee esittää 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan 5 kk koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.ysao.fi

Tutustu työnantajaan

koulutuspäällikkö Riina Huttunen, 0400 793 129, riina.huttunen@ysao.fi
hankepäällikkö Sulevi Komulainen, 040 1777 2832, sulevi.komulainen@ysao.fi

Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä
Osoite: Asevelikatu 4, 74100 Iisalmi

Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä on vakavarainen kahdeksan yläsavolaisen kunnan omistama ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka ylläpitää Ylä-Savon ammattiopisto nimistä, monialaista ammatillista oppilaitosta. Kiinteät toimipaikkamme sijaitsevat Iisalmessa, Kiuruvedellä, Siilinjärvellä ja Liperissä. Kuntayhtymälle myönnettiin ammatillisen koulutuksen laatupalkinto vuonna 2017. Palveluksessamme on noin 200 eri alojen ammattilaista.