Ohjaajan kesäsijaisuus Lastenkoti Kuutissa - Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky

Ohjaajan kesäsijaisuus Lastenkoti Kuutissa - Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky

Haettavana 12.5.2019 klo 15.00 mennessä

Sosiaalipalvelujen tulosalueella Lasten- ja nuortenkoti Kuutissa

OHJAAJAN sijaisuus 3.6.2019 - 31.8.2019

Lasten- ja nuortenkoti Kuutti on Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky:n Sosterin ylläpitämä lastensuojeluyksikkö, joka tarjoaa lastensuojelun avohuollon, sijaishuollon ja jälkihuollon palveluja.

Lasten- ja nuortenkoti Kuutissa on kaksi 7-paikkaista asumisyksikköä, jotka tarjoavat ympärivuorokautista hoitoa 0 - 17-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Ohjaajan työ on kolmivuorotyötä, jossa noudatetaan jaksotyöaikaa.

Katsomme eduksi työkokemuksen lastensuojelutyöstä. Odotamme hakijoilta hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää yhteistyökykyä sekä asiakastyössä että työyhteisössä ja joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa.

Kelpoisuusvaatimuksena ohjaajan tehtävään on lähihoitajan, sairaanhoitajan, sosionomin tai muun sosiaali-/ kasvatusalan koulutus tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto tai muu vastaava tutkinto. Huomioimme myös sosiaalialan loppuvaiheen opiskelijat.

Haastatteluja ja valintoja tehdään sitä mukaa kuin hakemuksia tulee jo hakuajan kuluessa.

Sijaisuus alkaa 3.6.2019 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja työaika määräytyvät KVTES:n mukaan.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset todistukset tulee esittää haastattelun yhteydessä.

Hakemus toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta, työavain 226588. Mahdollinen kirjallinen hakemus lähetetään: Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky, Kirjaamo, PL 111, 57101 Savonlinna. Hakemukseen merkintä haettavasta tehtävästä. Hakemusta liitteineen ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi

perhekeskuksen johtaja Soile Jääskeläinen, puh. 044 417 4170.
Sähköposti: etunimi.sukunimi@sosteri.fi

Lasten- ja nuortenkoti Kuutti
Osoite: Kirkkokatu 11, Savonlinna

Sosteri tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 44 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.

Tutustu työnantajaan