Ohjaajan äitiysloman sijaisuus - Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

Ohjaajan äitiysloman sijaisuus - Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

Pietarsaaren palveluyksikkö sisältää asumisyksikkö Kotilinnan sekä työ- ja päivätoimintakeskus Veturin. Palvelemme eri-ikäisiä, erityistä tukea tarvitsevia henkilöitä. Meidät tunnetaan alueella autismikirjon asiantuntijoina. Työmme perustana on itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen ja yksilöllinen palvelujen suunnittelu ICF-viitekehyksessä. Koulutamme jatkuvasti henkilökuntaamme ja tarjoamme työntekijöille työnohjausta. Kaikki työntekijämme osallistuvat asiakastyön kehittämiseen ja suunnittelemiseen. Työtapaamme kuuluu jatkuva ideointi ja oman työmme laadun kehittäminen.
Ohjaajan tehtävänä on asiakkaiden kokonaisvaltainen tukeminen, yksilöllinen ohjaaminen, avustaminen ja kohtaaminen arjessa yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti yhteistyössä työryhmän, läheisten ja muiden yhteistyötahojen kanssa.
Olet hakemamme henkilö jos sinulla on sosiaali- tai terveydenhuoltoalan koulutus esimerkiksi lähihoitaja, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja tai sosionomi.

Aiemmin lähetetyt hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja

http://www.eskoo.fi

Palveluesimies Marina Rantanen p. 050 474 0729

Pietarsaaren palveluyksikkö
Osoite: Mustamatintie 49, Pietarsaari

Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo toimii yksilöllisen elämän tukijana ja sosiaalihuollon erityispalvelujen tuottajana. Toimimme pohjalaismaakunnissa ja tarjoamme myös valta-kunnallisia palveluja. Olemme erikoistuneet vammaispalveluihin ja lastensuojeluun.
Eskoo on asiakaslähtöinen osaaja, palvelujen tuottaja ja kehittäjä. Me Eskoossa ajattelemme, että jokaisella ihmisellä on oikeus hyvään ja yksilölliseen elämään. Työtämme ohjaavia arvoja ovat ihmisarvon kunnioittaminen, vastuullisuus ja uudistumiskyky. Saamme tehdä merkityksellistä ja palkitsevaa työtä.
Eskoossa työskentelee noin 400 alan ammattilaista. Panostamme vahvasti henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Päätoimipaikkamme on Seinäjoella. Uusi tuki- ja osaamiskeskus valmistuu Eskoon vihreään kaupunginosaan keväällä 2019. Muut palveluyksikkömme sijaitsevat myös moderneissa tiloissa Kristiinankaupungissa, Pietarsaaressa sekä Tervajoella Vaasan Vähäkyrössä.
Tutustu meihin www.eskoo.fi, eskoossa.fi-verkkolehdessä ja Facebook sivuillamme.
Tule meille töihin!

Tutustu työnantajaan