Ohjaajaksi lasten ja nuorten yksikköön

Hakuaika päättyy  28.5.2024 12:00

Hei sinä, lasten ja nuorten hoitotyön ammattilainen! Pohjois-Savon hyvinvointialueella on avoinna ohjaajan toistaiseksi voimassa oleva tehtävä. Työyksikkö työsuhteen alkaessa on Peippolan lasten- ja nuorten tilapäishoidon yksikkö.

Peippola on 6-paikkainen erityishuollon lasten ja nuorten kodinomainen yksikkö, mikä sijaitsee Harjulan sairaalan ympäristössä. Toimintamme on lapsen ja nuoren yksilöllisiä tarpeita huomioivaa ja perheitä kuuntelevaa. Omalla työpanoksellasi saat vaikuttaa tilapäishoidon yksikön kokonaisuuteen vahvuuksillasi ja vastata vastuualueestasi. Työn sisältö on antoisaa, haasteellista ja vaihtelevaa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään erityishuollon lasten ja nuorten parissa, kehittäen samalla yksikön toimintaa sekä omaa osaamistasi. Tässä työssä pääset vaikuttamaan omalla asiantuntijuudellasi!

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusmahdollisuudet sekä ammattitaitoiset työkaverit. Työn tukena on Epassi (liikunta, kulttuuri, hyvinvointi) sekä kattavat työterveyshuollon palvelut. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti 2389,58 €/kk + lisät.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?
Toivomme sinulta:
- Asiakaslähtöistä ja perhekeskeistä työotetta
- Monipuolista somaattista osaamista
- Vaihtoehtoisten kommunikointimenetelmien osaamista
- Autismikirjon tuntemusta
- Hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja
- Kehittämismyönteisyyttä

Työaika on 38,25 h/vko ja työ on kolmivuorotyötä, painottuen ilta-, yö- ja viikonlopputyöhön.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja). Valitun tulee olla rekisteröitynyt sosiaalihuollon ammattirekisteriin (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä 817/2015). Kokemus vastaavista tehtävistä sekä suoritetut lääkeluvat (LOVE) ja Avekki-koulutus katsotaan eduksi.

Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme lain mukaista rokotussuojaa. Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.

Tehtävää täytettäessä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työn aloitusajankohta on 25.3.2024 tai sopimuksen mukaan.

Laitathan hakemuksesi pian, sillä haastatteluja pidetään jo hakuaikana.

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Peippolan palveluesihenkilö Viivi Antinaho p. 044 718 1465 / viivi.antinaho@pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!