Ohjaajaa - Riihimäen kaupunki

Ohjaajaa - Riihimäen kaupunki

Ohjaajalle toimi avoinna
Hae rakkautta täynnä olevaan työyhteisöön töihin.
Rakkaus tarvitsee monta pientä palaa lastensuojelussa. Oletko sinä yksi palanen?

Riihimäen kaupungin Sosiaali- ja terveystoimialan yksi vastuualueista on Lasten, nuorten ja perheiden sosiaalisen hyvinvoinnin palvelut. Vastuualue jakautuu kahteen palvelualueeseen, jotka ovat Palveluohjaus ja sosiaalityö sekä Psykososiaaliset palvelut. Palvelualueella työskentelee 53 työntekijää. Haemme innostuneeseen ja innovatiiviseen joukkoomme Mäkikujan perhekeskukseen uutta ammattilaista.

Riihimäen kaupungin Mäkikujan perhekeskus on 14-paikkainen lastensuojeluyksikkö. Perhekeskuksena tavoitteena on turvata lapsen ja nuoren ikätason mukainen fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen hyvinvointi ja toimintakyky sekä luoda valmiudet omaan kotiin palamiseen ja itsenäiseen elämään. Mäkikuja on mukana kehittämässä lasten, nuorten ja perheidensä sekä verkostojensa kanssa yhdessä tehtävää asiakaslähteistä työtä. Positiivinen ratkaisukeskeinen ajattelu on meillä läsnä joka päivä. Arvojamme ovat avoimuus, positiivisuus, voimavarakeskeisyys ja aito rakkaudellinen välittäminen sekä yhdessä tekeminen.

Mäkikujan perhekeskuksessa on haettavana ohjaajan vakituinen toimi. Työt on mahdollista aloittaa 2.9.2019 tai sopimuksen mukaan.

Ohjaaja osallistuu tavoitteelliseen lasten hoito- ja kasvatustyöhön sekä perheiden kokonaisvaltaiseen tukemiseen ja kuntoutukseen lapsen sijoituksen aikana ja sen jälkeen. Etsimme ammattilaista, joka tekee tiedolla, taidolla ja tunteella.

Tarjoamme haastavan ja antoisan työn, mukavan ja kehittämishaluisen työyhteisön sekä uudet työtilat. Työ on 3-vuorotyötä ja jaksotyöaikaan sidottua. Tehtäväkohtainen palkka on 2446,03 €/kk.

Kelpoisuusvaatimuksena on lastensuojelulaitoksen hoito- ja kasvatustehtäviin kelpoisuuden antava soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, esimerkiksi sosionomi (AMK) tai vastaava soveltuva opistotasoinen tutkinto, kuten esimerkiksi psykiatrinen sairaanhoitaja (laki 272/20045). Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöistä työotetta, alan tuntemusta sekä työkokemusta lasten, nuorten ja perheiden parissa tehtävästä työstä. Eduksi luemme kokemuksen vaativasta lastensuojelun sijaishuollosta sekä mielenterveys- ja päihdetyön osaamisen.
Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävään valittavalta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuoja. Koeaika on 6 kk.

Haastattelut pidetään viikolla 34-35

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Lisätietoja antavat palveluvastaavat Timo Pajunen-Noroila p.0197584129 ja Jarkko Salo p. 019 758 4130
Hakemukset 19.8.2019 klo 8 mennessä www.kuntarekry.fi kautta. Mahdolliset paperihakemukset osoitteella Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi/Riitta Lähteenmäki, PL 125,11101 Riihimäki

Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi
Osoite: Mäkikuja 25, 11100 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka

Tutustu työnantajaan