Ohjaaja Vammaispalveluihin - Jyväskylän kaupunki

Ohjaaja Vammaispalveluihin - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 11.10.2019 alkaen vammaispalveluiden päivätoimintaan.

Päivätoiminnan ohjaajan työtehtävät kehitysvammaisten aikuisten päivätoimintayksikössä. Työ sisältää ryhmän sekä yksilöohjausta, toiminnan suunnittelua ja valmistelevia tehtäviä, perushoitoa ja asiakkaiden avustamista.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan alempi ammattikorkeakoulu tutkinto tai aiempi opistoasteen tutkinto. Huomioon otetaan muu tehtävään soveltuva koulutus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 11.10.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä vaaditaan 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, josta tulee toimittaa työhönsopivuuslausunto. Lisäksi valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote (joka ei saa olla 6 kk vanhempi).

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

ohjaaja Anja Saarela, puh. 050 413 0780 ja 2.9.2019 alkaen palveluesimies Kirsi Tarhanen, puh. 050 526 0460 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@jkl.fi

Vammaispalvelut
Osoite: Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan