Ohjaaja, toimi, vammaispalvelut, toimintakeskus Kuunari, Himanka

Hakuaika päättyy  9.7.2024 14:30

Oletko kiinnostunut työstä kehitysvammaisten henkilöiden kanssa? Tule meille työkaveriksi alueellisiin palveluihin vammaispalveluihin! Haemme ohjaajaa Himangan kirkonkylällä sijaitsevaan toimintakeskus Kuunariin.

Kuunari tarjoaa päiväaikaista toimintaa kehitysvammaisille henkilöille. Tehtävä voi sisältää työskentelyä myös vammaisten asumispalveluyksiköissä.

Ohjaajan tehtävänä on päivä- ja työtoiminnan arjen sujuvuudesta vastaaminen, yhteistyö omaisten, läheisten ja asumisyksikön henkilöstön kanssa sekä asiakastyön organisointi ja toiminnan kehittäminen yhdessä tiimin ja esihenkilön kanssa. Ohjaaja tekee asiakkaiden ohjaus- ja hoitotyötä toteuttaen työssään kuntouttavan työn periaatteita.

Tehtävässä katsotaan eduksi osaaminen ja kokemus eri tavoin vammaisten henkilöiden kanssa työskentelystä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä organisoida toimintaa vaihtuvissa tilanteissa, kehittävää työotetta, hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja ja kokemusta asiakkaan lähiverkostossa työskentelystä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen tutkinto sekä sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015 3§) mukainen nimikesuojatun ammattihenkilön pätevyys.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki/Terhikki-rekisteriin. Haastattelut toteutetaan 12.7.2024

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa vastuuyksikköpäällikkö Helena Kinnunen, p. 044 469 1508. Sähköposti: helena.ma.kinnunen@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan