Ohjaaja, toimi, vammaispalvelut, Hanhilehdon toimintakeskus, Oulu

Hakuaika päättyy  10.7.2024 14:30

Ohjaaja, tule mukaan rakentamaan Pohjois-Pohjanmaan ihmisten hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta! Meillä voit kehittyä ja onnistua alan ammattilaisena. Mahdollistamme sinulle ison työnantajan edut, urakehityksen ja kollegoiden tuen.

Haemme ohjaajaa Oulun toimintakeskus Hanhilehtoon vakinaiseen toimeen, tule mukaan tiimiimme!

Hanhilehdon toimintakeskus tarjoaa arkipäivisin kuntouttavaa, asiakkaan osallisuutta vahvistavaa päivätoimintaa kehitysvammaisille ja vammaisille asiakkaille. Ohjaaja osallistuu yksikön päivittäiseen toimintaan, asiakkaiden ohjaus- ja hoitotyöhön tukemalla asiakkaiden osallisuutta ja toimintakykyä kuntouttavalla työotteella. Hanhilehdossa työskentelee 4 eri tiimiä. Sinun kotipesäsi on hoidollisessa Lettola-tiimissä. Työ on säännöllistä päivätyötä. Tiimissämme saat mahdollisuuden kehittää kehitysvammaisten ja vammaisten päivätoimintaa.

Arvostamme tavoitteellista, asiakaslähtöistä ja toimintakykyä ylläpitävää työotetta sekä vammaisalan tuntemusta. Sinulta löytyy huumorintajua ja ymmärrystä ihmisten erilaisuutta kohtaan. Työskentelet erinomaisesti tiimin jäsenenä, mutta kykenet myös itsenäisiin päätöksiin. Kannat vastuuta, tartut haasteisiin ja olet avoin uusille ideoille. Arvostamme myös hyviä yhteistyötaitoja sekä kokemusta asiakkaan lähiverkoston ja perheiden parissa työskentelystä.

Fyysinen hyvä kunto, vaihtoehtoiset kommunikaatiomenetelmät ja autismiosaaminen ovat eduksi. Eduksi katsotaan myös hoidollisen työn osaaminen ja kokemus haastavasti käyttäytyvien autististen kehitysvammaisten asiakkaiden kanssa työskentelystä.

Ohjaajan kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen tutkinto sekä sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015 3§) mukainen nimikesuojatun ammattihenkilön pätevyys.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Toimeen valitun on esitettävä määräajassa nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa vastuuyksikköpäällikkö Tiina Kanniainen, p. 040 640 3301, sähköposti tiina.m.kanniainen@pohde.fi sekä tiimivastaava Katja Juntunen, p. 044 703 6500, sähköposti katja.juntunen@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan