Ohjaaja (terveyden-ja sairaudenhoito) - Vaalijalan kuntayhtymä

Ohjaaja (terveyden-ja sairaudenhoito) - Vaalijalan kuntayhtymä

Haemme Siekkilän palvelukotiin Mikkeliin 28.8.2019 kello 15.00 mennessä

OHJAAJAA (vastuualueena lääkehoito sekä terveyden- ja sairaudenhoitoon liittyvät tehtävät, 2-vuorotyö)

Kelpoisuutena lääke- ja terveydenhoidon vastuualuetta hoitavan ohjaajan tehtävään on terveydenhoitoalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen alan tutkinto. Soveltuvia koulutuksia ovat mm. sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan
tutkinnot. Ohjaajat toimivat asiakkaan tukena palvelukodissa, vapaa-ajalla sekä erilaisissa päivätoimintaympäristöissä. Tehtävään kuuluu vastuualueen mukaisia tehtäviä myös Oravin palvelukodissa.

Lääke- ja terveydenhuollon vastuualuetta hoitavan ohjaajan tehtävään eduksi katsomme kokemuksen terveyden- ja sairaudenhoidollisista tehtävistä sekä kehitysvammaisten henkilöiden kanssa työskentelystä. Ohjaajien tehtäviin eduksi katsomme kehitysvammahuollon ohjaus- ja hoitotyön sekä autismi- ja kommunikaatio-osaamisen. Arvostamme työyhteisötaitoja ja kehitysmyönteisyyttä

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia osoitteessa https://hrmpublic.services.plat.fi/VaalijalaXVA/?lang=fi Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/ Siekkilä ohjaaja (vastuualueena lääkehoito sekä terveyden ja sairaudenhoito)

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa. Edellytämme valittavalta tartuntatautilain 48 §:n mukaisen rokotussuojan osoittamista. Koeaika vakituisissa tehtävissä on kuusi kuukautta.

Lisätietoja kuntayhtymästä ja Siekkilän palvelukodista www.vaalijala.fi

Pieksämäki 14.8.2019

Avopalvelujen johtaja

Lisätietoja

https://hrmpublic.services.plat.fi/VaalijalaXVA/?lang=fi
https://www.vaalijala.fi/siekkila

Lisätietoja antaa palvelukodin johtaja Annamari Lausas, puh. 044 389 9640.

Vaalijalan kuntayhtymä
Osoite: Lugankatu 16, 50120 Mikkeli

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja, jonka osa on Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus. Kuntayhtymällä on avopalvelujen toimipisteitä kuudellatoista (16) paikkakunnalla.

Tutustu työnantajaan