Ohjaaja, sijaisuus, 3 tehtävää - Espoon kaupunki

Ohjaaja, sijaisuus, 3 tehtävää - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Vastaanottoperhetoiminnan yksikön ohjaajan tehtäviin kuuluu vastaanottoperheisiin sijoitettujen lasten ja heidän lähiverkostonsa kanssa työskenteleminen sekä laaja-alainen yhteistyö lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän, lapsen lähiverkoston, vastaanottoperheiden ja muiden yhteistyötahojen kanssa.Sijoituksen ajasta tehdään kirjallinen yhteenveto asiakastietojärjestelmään.Lisäksi tehtäviin kuuluu perhehoitoon sijoitettujen lasten ja heidän vanhempiensa tapaamisten tukemista ja valvontaa.Tehtäviin valitut henkilöt velvoitetaan esittämään huumausainetestiä koskevat todistukset esimiehelle valintapäätöksen jälkeen. Testi tehdään Espoon työterveyspalveluissa.Yksi sijaisuus on ajalle 21.8-19- 29.5.-21. Kaksi muuta ovat ajoille 26.8.-19- 30.8.-20 ja 5.8.-31.12.-19.Työt alkavat edellä mainituilla päivämäärillä tai sopimuksen mukaan.Vastaanottoperhetoiminta on osa Auroran lastensuojelupalveluja.
Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto.
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään kokemusta lastensuojelun avopalveluissa tai sijaishuollossa työskentelemisestä.
Arvostamme arviointityön, dokumentoinnin, tiimi- ja verkostotyön osaamista sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Palveluesimies Kari Hurme 050 343 9088 etunimi.sukunimi@espoo.fi arkisin klo 8-16 Vs. vastaava ohjaaja Anna Flink 043 825 1949 etunimi.sukunimi@espoo.fi arkisin klo 8-16

Auroran lastensuojelupalvelut/Vastaanottoperhetoiminta
Osoite: Veräjäkallionkatu 3, 02650 Espoo

Tutustu työnantajaan