Ohjaaja - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Ohjaaja - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme OHJAAJAA vakituiseen työsuhteeseen Laukkalinnaan, Orimattilaan kuntouttavaan työtoiminnan ja päiväaikaiseen toimintaan.

Tavoitteenamme on tarjota yksilön toiveista lähtevää, mielekästä toimintaa ja valmennusta sekä toimintayksikössä että hyödyntäen monipuolisesti yhteiskunnan tarjoamia mahdollisuuksia. Ohjaajana työhösi kuuluu toiminnan kehittäminen, suunnittelu, organisointi ja toteuttaminen yhteistyössä asiakkaiden, henkilöstön ja verkostojen kanssa.

Pidämme tärkeänä yhteisöllistä työotetta, rohkeutta ja intoa kokeilla sekä halua ja kykyä kehittää koko yksikön toimintaa ja sen profiilia arvopohjaisesti kestävällä tavalla. Katsomme sinulle eduksi kokemuksen kuntouttavan työtoiminnan ohjaamisesta.

Edellytämme sinulta sosionomin ammattikorkeakoulututkintoa. Paikkaa voivat hakea myös muut sotealan koulutuksen omaavat henkilöt.

Hakuaikaa on jatkettu 22.3.2019 asti. Tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan haussa.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Toimintayksikön esimies Enni Ruuth
puh. 044 416 3426

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Vammaispalvelut, Arjen tuki, Päiväaikainen toiminta, Osallisuuden ja työllistymisen edistäminen
Osoite: Orionaukio 2, Orimattila

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan