Ohjaaja, logistiikka-ala - Koulutuskuntayhtymä OSAO

OSAO hakee määräaikaista logistiikan ohjaajaa ajalle 10.2.-31.12.2020.

Haluatko tehdä työtä, jolla on todella merkitystä opiskelijoille ja koko yhteisölle. Suomen johtavassa ammattiosaajien koulutusyhteisössä, Koulutuskuntayhtymä OSAOssa työskentelet tiimissä, joka tekee tulosta hyvässä hengessä - työkaveria auttamalla ja yhteen hiileen puhaltamalla. Kilpailukykyisiä etuja ja kehittymismahdollisuuksia unohtamatta.

Ohjaajan tehtävässä osallistut logistiikan kuljettajakoulutusten käytännön harjoitteiden toteuttamiseen opiskelijoita ohjaamalla. Ohjaaja osallistuu opettajan ohella opiskelijaryhmien harjoitteiden läpiviemiseen neuvomalla ja ohjaamalla opiskelijaa. Käytännön harjoitteisiin kuuluvat muun muassa ajoneuvojen ja ajoneuvoyhdistelmien käsittelyharjoitukset sekä työkoneiden ja kuormankäsittelyvälineiden käytön opettelu.

Tehtävään kuuluu myös Kempeleessä sijaitsevan ajoharjoitteluradan kunnossapidon organisointi yhteistyössä opettajien ja opiskelijoiden kanssa. Huolehdit osaltasi työkoneiden ja työvälineiden kunnosta sekä työturvallisuudesta.

Sovit hyvin joukkoomme, kun sinulla on yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta ja olet mielelläsi kehittämässä uutta. Alan ammattitaidon lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot ovat ohjaajana toimimisen perusta.

OSAOssa hyvä työ palkitaan. Tarjoamme sinulle
- merkityksellisen ja monipuolisen työn.
- upean työyhteisön, jossa saat työkavereiksesi eri alojen huippuasiantuntijoita.
- laadukkaat, modernit työ- ja oppimisympäristöt.
- joustavuutta ja mahdollisuuden etätyöhön.
- ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluihin sekä vireää työhyvinvointitoimintaa.
- monipuoliset liikuntatilat ja -mahdollisuudet.
- kattavan työterveyshuollon.
Kannustamme sinua myös kehittämään osaamistasi ja annamme siihen työkaluja!

Edellytämme soveltuvaa ammatillista koulutusta tai muulla tavalla hankittua tehtävän edellyttämää osaamista. Lisäksi edellytämme vähintään CE-luokan ajo-oikeutta sekä työkokemusta kuljetus- ja logistiikka-alan tehtävistä.

Eduksi katsomme monipuolisen kokemuksen työkoneiden, kuten pyöräkuormaajien sekä kuormankäsittelylaitteiden, kuten vaihtolavojen ja nostureiden käytöstä.

Tehtävään valitun on esitettävä selvitys terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan.

Palvelussuhteessa sovelletaan 3 kk koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.osao.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Jussi Kangasmaa p.050 438 8025, jussi.kangasmaa(at)osao.fi ja koulutuspäällikkö Pekka Karvonen p. 0500 282 581, pekka.karvonen(at)osao.fi. Hakemus ja CV/ansioluettelo jätetään sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta

Kempeleen-Limingan yksikkö
Osoite: Niittyrannantie 5, 90440 Kempele

Koulutuskuntayhtymä OSAO on Suomen johtava ammattiosaajien koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluvat OSAOn koulutusyksiköt, Ylläpitäjäpalvelut, OSAO Edu Oy ja Virpiniemen liikuntaopisto. OSAO toimii Oulun seudulla ja Koillismaalla.

OSAOn Kempeleen-Limingan yksikössä on opiskelijoita n. 900 ja henkilökuntaa n. 100. Yksikössä on mahdollista opiskella logistiikka-alan, puutarhatalouden, ravintola- ja cateringalan sekä turvallisuusalan perustutkinto. Lisäksi yksikössä järjestetään koulutusta useisiin ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin sekä muuta lisä- ja täydennyskoulutusta.