Ohjaaja, asumisyksikkö Kajastus - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Ohjaaja, asumisyksikkö Kajastus - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Etsimme nyt ohjaajaa joukkoomme asumisyksikkö Kajastukseen Kokemäelle, vakituisen ohjaajan opintovapaan ajaksi.

Ohjaajan tehtäväkuvaan kuuluu asukkaan kokonaisvaltainen huomioiminen. Työote on kuntouttava ja lähtökohtana on asukkaan yksilöllisyys ja omatoimisuus. Ohjaaja toimii myös asukkaan tiimiohjaajana, jolloin ensisijainen tehtävä on huolehtia arjen sujumisesta. Ohjaaja tekee asukkaasta yksilöllisen suunnitelman, jossa asetetaan erilaisia tavoitteita uusien asioiden oppimiseksi tai jo opittujen taitojen ylläpitämiseksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakou-lututkinto: sosionomi (AMK), kuntoutuksen ohjaaja (AMK), geronomi (AMK) tai soveltuva opistoasteen tutkinto. Eduksesi katsotaan kokemus kehitysvammatyöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Haastateltavien on esitettävä alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset ja henkilöllisyystodistus.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoituksen ja hakuohjeet löydät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointiyksikkö puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi.

1.3.2018 voimaan astuneen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Asumisyksikön esimies Tiina Airio
puh. 044 707 9122 tai
palvelupäällikkö Tuula Saarinen 044 707 4037 tai
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Satakunnan sairaanhoitopiiri, Sosiaalipalvelujen toimialue
Osoite: Kokemäki

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan