Ohjaaja, asumisyksikkö Huovi - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Ohjaaja, asumisyksikkö Huovi - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Etsimme ohjaajaa joukkoomme Huoviin. Huovi sijaitsee Harjavallassa ja koostuu 8-paikkaisesta pienryhmäkodista sekä seitsemästä vahvasti tuetun asiakkaan rivitaloasunnosta. Huovista on hyvät kulkuyhteydet Harjavallan keskustaan.

Ohjaajan tehtäväkuvaan kuuluu asukkaan kokonaisvaltainen huomioiminen. Työote on kuntouttava ja lähtökohtana on asukkaan yksilöllisyys ja omatoimisuus. Ohjaaja toimii moniammatillisessa tiimissä. Ohjaajan tehtäväkuvaan kuuluu mm. asukkaiden yksilöllisen suunnitelman laatiminen yhdessä muun henkilöstön ja asiakkaan itsensä kanssa. Yksilöllisessä suunnitelmassa asetetaan erilaisia tavoitteita uusien asioiden oppimiseksi tai jo opittujen taitojen ylläpitämiseksi. Työssä kunnioitamme asiakkaiden itsemääräämisoikeutta ja autamme asiakasta saavuttamaan turvallisen ja laadukkaan asumisen omassa kodissaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto: sosionomi (AMK), kuntoutuksen ohjaaja (AMK), geronomi (AMK) tai soveltuva opistoasteen tutkinto. Eduksi katsotaan kokemus kehitysvammatyöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Haastateltavilta tarkastetaan alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen toimen vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoituksen ja hakuohjeet löydät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointiyksikkö puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi.

Haku on julkaistu uudelleen, aiemmin tehtävää hakeneet huomioidaan haussa.

1.3.2018 voimaan astuneen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

asumisyksikön esimies Niko Vahala
puh. 044 707 9392 tai
palvelupäällikkö Tuula Saarinen
puh. 044 707 4037
sähköpostilla etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Sosiaalipalvelujen toimialue
Osoite: Harjavalta

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan