Ohjaaja, asumisyksikkö Akkuna - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Ohjaaja, asumisyksikkö Akkuna - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Etsimme ohjaajaa moniammatillisen työryhmämme jäseneksi asumisyksikkö Akkunaan, Huittisiin.

Ohjaajan tehtäväkuvaan kuuluu asukkaan kokonaisvaltainen huomioiminen. Työote on kuntouttava ja lähtökohtana on asiakkaan yksilöllisyys sekä omatoimisuus. Omaohjaaja koordinoi sekä osallistuu moniammatillisen työryhmän jäsenenä mm. asiakkaan yksilöllisen suunnitelman laatimiseen, jossa asetetaan erilaisia tavoitteita asiakkaan kokonaiskuntoutuksen näkökulmasta. Ohjaajana vastaat myös asiakkaiden etuisuuksiin liittyvistä asioista. Työ on sisällöltään monipuolista sekä laaja-alaista hoito- ja ohjaustyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto: sosionomi (AMK), kuntoutuksen ohjaaja (AMK), geronomi (AMK) tai soveltuva opistoasteen tutkinto. Eduksi katsotaan kokemus kehitysvammatyöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Haastateltavilta tarkastetaan kelpoisuuden osoittavat todistukset. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen toimen vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoituksen ja hakuohjeet löydät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointiyksikkö puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi.

1.3.2018 voimaan astuneen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Asumisyksikön esimies Päivi Maine
puh. 044 707 9117 tai
palvelupäällikkö Tuula Saarinen
puh. 044 707 4037
sähköpostitse etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Sosiaalipalvelujen toimialue
Osoite: Huittinen

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan