Ohjaaja - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Ohjaaja - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Ohjaajan tehtäviin kuuluu Kotirinteellä asumisyksikössä asuvien asiakkaiden ohjaaminen, tukeminen ja kuntouttaminen päivittäisissä toiminnoissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään lähihoitajan tutkinto (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä 817/2015 § 3, Valtioneuvoston asetus 153/2016 § 1)

Ohjaajalta edellytetään asiakaslähtöisyyttä, tiimi- ja verkostotyötaitoja sekä kehittävää työotetta.

Arvostamme hyviä tiimi- ja verkostotyötaitoja. Katsomme eduksi hoitotyön koulutuksen ja työkokemuksen asumispalveluista.

Tarjoamme monipuolisen työn sekä kehittymisen ja kehittämisen mahdollisuuksia sekä tuen siihen. Lisäksi odotamme, että haluat sitoutua tehtävääsi asiakasta kunnioittaen.

Ohjatun ja tuetun asumisen yksikkö Kotirinne Iisalmessa ohjaa ja tukee yksikössä ja taajamassa itsenäisemmin asuvien kehitysvammaisten henkilöiden arjessa selviytymisestä (ei yövalvontaa). Asumispalveluilla tuetaan asukkaan päämiehisyyttä,osallisuutta ja oman elämän hallintaa. Asiakkaita Kotirinteellä palvelujen piirissä on noin 25 - 30. Asukkaat käyvät päivisin päivä- tai työtoiminnassa.
Työpaikan osoite: Sarvikatu 1 as 6, 74120 Iisalmi

Lisätietoja

http://www.ylasavonsote.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävistä antaa kehitysvammayksiköiden esimies Elina Puustinen puh. 040 350 1931
Hakemuksen jättäminen: Täyttämällä sähköinen hakulomake Kuntarekry järjestelmässä

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Hyvinvointipalvelut, Sosiaalityön palvelut, Kehitysvammayksiköt, Kehitysvammaisten asumispalvelut, Kehitysvammaisten asumispalvelut Iisalmi
Osoite: Sarvikatu 1 A 1, 74120 Iisalmi

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut Iisalmen ja Kiuruveden kaupungeille sekä Sonkajärven ja Vieremän kunnille.