Ohjaaja - Vaalijalan kuntayhtymä

Ohjaaja - Vaalijalan kuntayhtymä

Haemme Sääksvuoren palvelukotiin Jyväskylään 28.5.2019 klo 15.00 mennessä

3 OHJAAJAA (3-vuorotyö)

Kelpoisuusehdot ohjaajan tehtävään on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Soveltuvia koulutuksia ovat mm. kehitysvammaisten ohjaajan ja hoitajan tutkinnot sekä soveltuvat lähihoitajan ja sosionomin tutkinnot. Ohjaajat toimivat asiakkaan tukena palvelukodissa, vapaa-ajalla sekä tarvittaessa erilaisissa päivätoimintaympäristöissä.

Eduksi katsomme kehitysvammahuollon ohjaus- ja hoitotyön sekä autismi- ja mielenterveystyön kokemuksen/osaamisen, sekä kommunikaatio- ja AVEKKI-osaamisen. Arvostamme työyhteisötaitoja ja kehitysmyönteisyyttä.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia osoitteessa https://hrmpublic.services.plat.fi/VaalijalaXVA/?lang=fi Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/ Ohjaaja Sääksvuori

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaisen rokotussuojan osoittamista. Koeaika tehtävässä on kuusi kuukautta.

Lisätietoja kuntayhtymästä www.vaalijala.fi

Pieksämäki 14.5.2019

Avopalvelujen johtaja

Lisätietoja

https://hrmpublic.services.plat.fi/VaalijalaXVA/?lang=fi
https://www.vaalijala.fi/saaksvuori

Lisätietoja antaa palvelukodin johtaja Anna Matsi puh. 044 3899 871, anna.matsi@vaalijala.fi

Vaalijalan kuntayhtymä
Osoite: Välitie 2, 40530 Jyväskylä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja, jonka osa on Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus. Kuntayhtymällä on avopalvelujen toimipisteitä kuudellatoista (16) paikkakunnalla.

Tutustu työnantajaan