Ohjaaja (2) - Lohjan kaupunki

Ohjaaja (2) - Lohjan kaupunki

Lasten, nuorten ja perheiden sosiaali- ja erityispalveluiden palveluyksikössä haetaan ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen 31.7.2020 saakka Ojamon perhetukikeskuksen nuorten vastaanotto-osastolle.

Ohjaajan työ vastaanotto-osastolla on 3-vuorotyötä. Osasto on 7-paikkainen, jonka lisäksi on itsenäistyvän nuoren tukiasunto.

Hyvinvointi-toimialan perustehtävänä on lohjalaisten onnellisuuden edistäminen. Se tuottaa asiakaslähtöisesti laadukkaita arjen palveluita kaikille kaupunkilaisille edistäen heidän kokonaisvaltaista hyvinvointiaan. Toimiala palvelee asiakasta hänen elämäntilanteensa edellyttämällä tavalla.

Lohjalla kehitetään lapsiperheiden palveluita hallituksen Lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelma (LAPE) - kärkihankkeen mukaisesti. Tavoitteena ovat nykyistä lapsi- ja perhelähtöisemmät, vaikuttavammat, kustannustehokkaammat ja paremmin yhteen sovitetut palvelut sekä toimintakulttuurin uudistaminen.

Hakijalta toivomme joustavuutta, hyviä vuorovaikutus - ja työsuhdetaitoja, sekä kykyä työskennellä verkostoissa. Tarjoamme mahdollisuuden tulla mukaan kehittämään toimintaa moniammatillisessa tiimissä, säännölliset työnohjaukset ja erityisasiantuntijoiden konsultaatiomahdollisuudet. Lisäksi kaupunki tarjoaa toimivan työterveyshuollon, sekä työhyvinvointia tukevat palvelut.

Kelpoisuusehto: Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§, 32§) mukainen sosionomin kelpoisuus.

Palkka on 2343,40 €/kk, KVTES:n mukaan. Vakituisen toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Määräaikaisessa työsuhteessa noudatetaan koeaikaa, joka on puolet työsuhteen kestosta. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä Lohjan kaupungin työterveyshuollon todistus terveydentilastaan sekä esitettävä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Lisätietoja

http://www.lohja.fi

Vastaava ohjaaja Marjaana Oja puh. 044 374 1222, marjaana.oja@lohja.fi
Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 31.5.2019 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-120-19.
Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lohjan kaupunki, Hyvinvointi, Sosiaalipalvelut
Osoite: Lohja

Lohja on turvallinen järvikaupunki läntisellä Uudellamaalla, lähellä suurkaupungin sykettä. Tapahtumarikas Lohja sijaitsee keskeisellä paikalla eteläistä Suomea, noin puolen tunnin päässä pääkaupunkiseudusta.
Viihtyisät asuinympäristöt, monipuolinen kulttuuri, korkeatasoinen osaaminen ja kilpailukykyinen elinkeinoelämä luovat edellytykset asukkaiden ja työntekijöiden hyvinvoinnille.
Lohjan väkiluku on noin 48 000 asukasta ja kaupungin palveluksessa työskentelee yli 3 000 työntekijää.

Tutustu työnantajaan