Nuorisonohjaaja - Valkeakosken kaupunki

Haemme vakinaiseen työsuhteeseen 1.10.2019 alkaen nuorisonohjaajaa.

Valkeakosken kaupunki kehittää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia verkostomaisella työotteella, jota koordinoi kuukausittain kokoontuva Perhekeskuspalveluiden ohjausryhmä. Nuorisopalvelut on mukana tässä ohjausryhmässä. Olemme muutenkin juuri nyt vahvassa kehitysvaiheessa, jonka aikana selkiytetään ja vahvistetaan palveluprosesseja sekä sisäisten että ulkoisten toimijoiden kanssa. Vahva tahtotilamme on edelleen parantaa valkeakoskilaisten lasten ja nuorten hyvinvointia.

Haettavan nuorisonohjaajan tehtäviin kuuluu mm. koordinoida yhdessä työtiimin kanssa nuorisotilatoimintaa ja vastata Nuorisokeskus Pultin toiminnan kehittämisestä, palveluista ja tapahtumatuotannosta. Tärkeää on nuorten sekä muun yhteistyöverkoston osallistaminen tähän työhön. Tehtävä sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä sekä jalkautumista eri toimintaympäristöihin.

Haemme nuorisonohjaajaa, jolla on ammatillinen työote, hyvät vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot, johtamistaitoa yksilöiden ja verkostojen kanssa sekä kasvatuksellista kykyä kohdata ja ohjata nuoria.

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto. Kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tarvittaessa haastattelun tukena käytetään ulkopuolisen asiantuntijan tekemää soveltuvuusarviointia.

Tehtävä täytetään 1.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan ja tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta.

Hakuaika päättyy 4.8.2019. Hakemus, johon on liitetty ansioluettelo (cv) ja kelpoisuuden osoittavat todistusjäljennökset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi (työavain 238815) tai postitse os. Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski (kuoreen merkintä nuorisonohjaaja).

Työpaikkahaastattelut aloitetaan viikolla 33 (15.-16.8.2019).

Lisätietoja

http://www.valkeakoski.fi

19.6. asti sekä 27.6. - 5.7. välisenä aikana nuorisotoimenjohtaja Anne Kurikka, puh. 040 335 6820

Koulutus- ja hyvinvointikeskus, Nuorisotoimi
Osoite: Valkeakoski

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on yli 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.

Tutustu työnantajaan