Nuorisokodin ohjaaja - Jyväskylän kaupunki

Nuorisokodin ohjaaja - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee

KAHTA NUORISOKODIN OHJAAJAA

toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Palokan nuorisokodille 1.10.2019 alkaen.

Palokan nuorisokoti on kaksiosastoinen 14 paikkainen vastaanotto-, kriisi- ja arviointi yksikkö, joka tarjoaa ympärivuorokautista huolenpitoa kriisiytyneessä elämäntilanteessa ja nopean avun tarpeessa oleville 13-17 -vuotiaille nuorille ja heidän perheilleen. Vuosittain työskentelemme 60 nuoren ja heidän perheidensä kanssa.

Nuorisokodinohjaaja vastaa lasten ja varhaisnuorten ohjaamisesta päivittäisissä tai muissa kuntouttavissa toiminnoissa, työskentelee tiiviisti perheiden kanssa sekä osallistuu toiminnan suunnitteluun. Tehtävä edellyttää hoidollisen, kuntouttavan ja kasvatuksellisen asiakastyön hallintaa. Lisäksi toivotaan asiakastyön eri menetelmien osaamista, verkostotyön hallintaa ja hyvää palvelujärjestelmän tuntemusta. Työ on jaksotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aiempi opistotasoinen tutkinto. Eduksi luetaan työkokemus lastensuojelusta. Eduksi luetaan myös kriisi-, päihde-, mielenterveys- sekä perhetyön osaaminen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävät alkavat 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote (joka ei saa olla 6 kk vanhempi).

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Nuorisokodin johtaja Hannu Janhonen, puh. 014 266 3543 ja nuorisokodin ohjaaja Aino Kinnunen puh. 014 266 3545 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi

Jyväskylän kaupunki
Osoite: Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan