Neuvolapsykologi - Lohjan kaupunki

Neuvolapsykologi - Lohjan kaupunki

Haemme innostunutta ja kehittämismyönteistä neuvolapsykologia Perhekeskus Purjeeseen ajalle 1.10.2019 - 31.7.2020..

Perhekeskus on kansallisesti kehittyvä lapsille ja perheille asiakaslähtöisiä palveluita tuottava monialainen toimintayksikkö. Perhekeskuksessa tehdään tiivistä yhteistyötä päiväkotien, koulujen ja järjestöjen kanssa.
Neuvolapsykologi työskentelee alle kouluikäisten lasten ja vanhempien kanssa.
Perhekeskus Purjeen iloisessa työyhteisössä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa asiantuntijuuttasi Perhekeskuksen muun tiimin kanssa.

Kelpoisuusehtona on laillistetun psykologin pätevyys. Eduksi katsotaan työkokemus lasten ja lapsiperheiden parissa sekä ruotsin kielen taito.

Palkka määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävää täytettäessä noudatetaan koeaikaa, joka on puolet työsuhteen kestosta. Valitun on ennen työn vastaanottamista toimitettava Lohjan kaupungin työterveyshuollon todistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Lisätietoja

http://www.lohja.fi

Perhekeskusten päällikkö Eija Tommila, puh. 044 374 0006, eija.tommila@lohja.fi
Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 30.8.2019 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-203-19.
Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lohjan kaupunki, Hyvinvointi, Perhekeskus
Osoite: Lohja

Lohja on turvallinen järvikaupunki läntisellä Uudellamaalla, lähellä suurkaupungin sykettä. Tapahtumarikas Lohja sijaitsee keskeisellä paikalla eteläistä Suomea, noin puolen tunnin päässä pääkaupunkiseudusta.
Viihtyisät asuinympäristöt, monipuolinen kulttuuri, korkeatasoinen osaaminen ja kilpailukykyinen elinkeinoelämä luovat edellytykset asukkaiden ja työntekijöiden hyvinvoinnille.
Lohjan väkiluku on noin 48 000 asukasta ja kaupungin palveluksessa työskentelee yli 3 000 työntekijää.

Tutustu työnantajaan