test

Neuropsykologi, Lasten ja nuorten palvelut

Hakuaika päättyy  17.5.2024 14:00

Haemme neuropsykologia vakinaiseen toimeen lasten ja nuorten palveluyksikköömme lastenpsykiatrian ja nuorisopsykiatrian poliklinikoille Seinäjoen keskussairaalaan. Aloitus sopimuksen mukaan.

Haemme neuropsykologia vakinaiseen toimeen lasten ja nuorten palveluyksikköömme lastenpsykiatrian ja nuorisopsykiatrian poliklinikoille Seinäjoen keskussairaalaan. Aloitus sopimuksen mukaan.

Neuropsykologi osallistuu moniammatillisen työryhmän jäsenenä lasten ja nuorten kehityksellisten neuropsykiatristen häiriöiden diagnostiikan selvittelyyn ja kuntoutuksen suunnitteluun. Työnkuva koostuu neuropsykologisista tutkimuksista sekä konsultatiivisesta ja työnohjauksellisesta työstä koko palveluyksikössämme. Oman kiinnostuneisuuden mukaan voi työ sisältää myös kuntoutusta joko yksilö- tai ryhmämuotoisena. Toivomme hakijalta kiinnostusta kehittää neuropsykologiaa osana lasten- ja nuorisopsykiatrian erityiskysymyksiä.

Seinäjoen keskussairaalan lasten ja nuorten palveluyksikkö on vireä ja aktiivinen, hyvät koulutus- ja työnohjausmahdollisuudet tarjoava moniammatillinen työyhteisö. Meillä on omat poliklinikat 0-3-vuotiaille ja 3-12-vuotiaille lapsille ja yli 13-vuotiaille nuorille sekä lapsille että nuorille on omat osastot. Yksikössä toimii yhteensä 13 psykologia ja lisäksi psykologiharjoittelijoita.

Kelpoisuusehtona on laillistetun psykologin pätevyys (laki 559/94) ja neuropsykologian erikoispsykologin pätevyys. Mikäli hakijalla ei ole vaadittavaa pätevyyttä, niin huomioimme valinnassa myös neuropsykologiaan erikoistuvat psykologit sekä laaja-alaisesti neuropsykologiaan perehtyneet psykologit.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta, sekä lain (504/2002) mukainen rikostaustaote on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Palveluyksikköjohtaja Kirsi Ylisaari

puh. 050 474 3865

Vastaava psykologi Henna Koivulahti

puh. 050 474 4936

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan