Museoamanuenssi - Iisalmen kaupunki

Museoamanuenssi - Iisalmen kaupunki

Iisalmen kaupunki hakee Juhani Ahon museolle ja Ylä-Savon Kotiseutumuseolle toiminnasta vastaavaa museoamanuenssia ajalle 1.1.2020-31.12.2023. Tehtävä täytetään, mikäli kaupunginvaltuusto hyväksyy vuoden 2020 talousarvion määrärahan toiminnalle. Museoamanuenssin työtehtäviin kuuluvat museotoiminnan kehittäminen, museokokoelmien hoito, näyttelytoiminta, tapahtumat, markkinointi, asiakaspalvelu sekä asiantuntijaopastukset. Amanuenssi toimii myös kesätyöntekijöiden lähiesimiehenä. Työhön kuuluu myös viikonlopputyötä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on vähintään yliopistossa suoritettu tai ammattikorkeakoulussa suoritettu ylempi ammattikorkeakoulututkinto sekä alan tuntemus. Museo- tai historia-alan opinnot tulee olla suoritettu. Toivomme, että kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja olet yhteistyökykyinen sekä joustava. Esimieskokemus katsotaan eduksi. Edellytämme hyvää englannin ja ruotsin kielen taitoa.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan, tehtäväkohtainen palkka on 2 368,40 euroa/kk. Lisäksi voidaan maksaa työkokemuksesta riippuen työkokemuslisää. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävä täytetään 1.1.2020 alkaen ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemus tulee tehdä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 1.11.2019 klo 15.30 mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset. Mahdollinen kirjallinen hakemus liitteineen tulee toimittaa em. määräaikaan mennessä osoitteeseen: Iisalmen kaupunki, kirjaamo, PL 10, 74101 Iisalmi.

Iisalmessa, 9.10.2019
Kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja

Lisätietoja

http://www.iisalmi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja kirjasto- ja kulttuuripalvelupäällikkö Sanna Marinilta ensisijaisesti sähköpostilla sanna.marin(at)iisalmi.fi, puh. 040 588 9074.
Sähköiseen lomakkeeseen liittyvissä kysymyksissä: henkilöstöassistentti Sanna Kouvalainen, sanna.kouvalainen(at)iisalmi.fi, puh. 040 489 4025

Sivisty- ja hyvinvointitoimiala
Osoite: Iisalmi

Juhani Ahon museo on kansalliskirjailijamme elämää ja tuotantoa esittelevä erikoismuseo. Aho on asunut museorakennuksena toimivassa pikku-pappilassa vuosina 1865-1876.

Ylä-Savon Kotiseutumuseossa voi tutustua alueen talonpoikaiskulttuurin tapoihin sekä maanviljelyyn, kalastukseen ja metsästykseen liittyvään kansanomaiseen esineistöön.

Iisalmen ihme muodostuu paikallaan olevista peruspilareista – hyvinvoinnista syntyy osaamista, jolla muutetaan maailmaa paremmaksi lähellä ja kaukana. Seudullamme syntyvät Olvin juomat, Ponssen metsäkoneet, Genelecin kaiuttimet, Normetin kaivosajoneuvot ja Profile Vehiclesin hälytysajoneuvoista – muutamia mainitaksemme. Iisalmessa ja Ylä-Savon seudulla puhutaankin yhteistyön ylivoimasta – se on paikallinen perintömme. Perinne, joka luo aina uusia menestystarinoita. Toivotamme sinutkin tervetulleeksi tekemään kanssamme ihmeitä ja luomaan omaa menestystarinaasi Iisalmeen.