Museoamanuenssi - Iisalmen kaupunki

Museoamanuenssi - Iisalmen kaupunki

Juhani Ahon museo on kansalliskirjailijamme elämää ja tuotantoa esittelevä erikoismuseo. Aho on asunut museorakennuksena toimivassa pikkupappilassa vuosina 1865-1876.

Iisalmen kaupunki hakee Juhani Ahon museoon kesäkauden toiminnasta vastaavaa museoamanuenssia ajalle 2.5.-13.9.2019. Työtehtäviin kuuluvat mm. museokokoelman hoito, perusnäyttelyn kehittäminen, tapahtumat, markkinointi, asiakaspalvelu sekä asiantuntijaopastukset. Amanuenssi myös toimii kesäoppaiden esimiehenä. Työhön kuuluu myös viikonlopputyötä. Työaika on 38,75 tuntia viikossa.

Haemme tehtävään ylemmän korkeakoulututkinnon suorittanutta tai tutkinnon loppuvaiheessa olevaa opiskelijaa. Museo- tai historia-alan opinnot tulee olla suoritettu. Toivomme, että kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja olet yhteistyökykyinen sekä joustava. Esimieskokemus katsotaan eduksi. Edellytämme hyvää englannin ja ruotsin kielen taitoa.

Kesätöihin haetaan sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 15.3.2019 klo 15.30 mennessä. Hakemuksen teossa ja kesätyötukeen liittyvissä kysymyksissä nuoria palvelee työllisyysasiantuntija Minna Pappi, hänet tavoittaa puhelimitse numerosta 040 642 8996.

Päätös valinnoista ilmoitetaan 18.4.2019 mennessä kaikille hakijoille.

Olemme mukana vastuullinen kesäduuni-kampanjassa www.kesaduuni.org

Kesä-Iisalmi kutsuu! Huipputöitä, tapahtumien sykettä ja mikä parasta
- edullista tai täysin ilmaista koeasumista. Katso lisää ja hae duunia & kotia www.iisalmi.fi/koeiisalmi

Lisätietoja

http://www.iisalmi.fi

Lisätietoja kirjasto- ja kulttuuripalvelupäällikkö Sanna Marinilta ensisijaisesti sähköpostilla sanna.marin(at)iisalmi.fi, puh. 040 588 9074.
Sähköiseen lomakkeeseen liittyvissä kysymyksissä: henkilöstöassistentti Sanna Kouvalainen, sanna.kouvalainen(at)iisalmi.fi, puh. 040 489 4025

Sivisty- ja hyvinvointitoimiala
Osoite: Iisalmi

Iisalmi on samaan aikaan sekä kokoaan suurempi kansainvälisen osaamisen paikka, että ihmisen kokoinen sujuvan arjen kaupunki. Vesistöjen ympäröimässä Iisalmessa oivallat tulleesi paikkaan, jossa ihmisen on hyvä olla: Palvelut ovat lähellä, ihmiset lupsakoita ja avuliaita, ja tapaavat järjestää tiuhaan yhteisöllisiä tapahtumia. Lähin liikuntapaikka alkaa usein jo kotiovelta – ladut, lenkkipolut ja puistot kutsuvat sinua ulkoilemaan raittiiseen ilmaan. Töihinkin polkaiset vaikka pyörällä!
Iisalmen ihme syntyy paikallaan olevista peruspilareista – hyvinvoinnista syntyy osaamista, jolla muutetaan maailmaa lähellä ja kaukana. Seudullamme syntyvät Olvin juomat, Ponssen metsäkoneet, Genelecin kaiuttimet, Normetin kaivosajoneuvot ja Profile Vehiclesin hälytysajoneuvoista – muutamia mainitaksemme. Iisalmessa ja Ylä-Savon seudulla puhutaankin yhteistyön ylivoimasta – se on perinne, joka luo aina uusia menestystarinoita. Toivotamme sinutkin tervetulleeksi – luo oma menestystarinasi osaamisen paikassa Iisalmessa!
Tervetuloa töihin ihmeiden mahdollistajaksi Iisalmen kaupungin palvelukseen.

Tutustu työnantajaan