Muistikoordinaattori vanhustenhuoltoon Paraisille - Paraisten kaupunki

Muistikoordinaattori  vanhustenhuoltoon Paraisille - Paraisten kaupunki

Paraisten kaupungin vanhustenhuolto julistaa haettavaksi MUISTIKOORDINAATTORIN vakinaisen työsuhteen. Työsuhde on voimassa toistaiseksi ja se alkaa 15.10.2019 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimukset: Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen sosiaali- tai terveysalan tutkinto sekä ruotsin ja suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Muistihoitajakoulutus ja kokemus työskentelystä muistisairaiden parissa luetaan ansioksi.

Muistikoordinaattori vastaa muistisairaiden hoidosta ja hoivasta sekä tukee ja ohjaa omaisia tiiviissä yhteistyössä muun muassa kotihoidon, terveydenhuollon ja kolmannen sektorin kanssa. Muistikoordinaattori toimii myös päivätoiminnan henkilöstön lähiesimiehenä.

Lisätietoja

http://www.pargas.fi/web/tjanster/lediga_jobb/fi_FI/lediga_jobb/

Tiedustelut: vanhustyön päällikkö Camilla Bergman-Kärpijoki, mielellään sähköpostitse camilla.bergman-karpijoki@parainen.fi tai puhelimitse 050 596 2614.
Hakemus toimitetaan 9.8.2019 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisessä muodossa sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain 238912. Hakemuksen ja tarvittavat todistukset voi lähettää myös osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen, tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi.

Paraisten kaupunki, Sosiaali- ja terveyshuolto, Vanhustenhuolto
Osoite: Rantatie 30, 21600 Parainen

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen noin 15 500 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Kaupungin keskusta on silti lähellä suuria kaupunkeja, Turkuun on 23 km, Helsinkiin 173 km ja Tampereelle 180 km. Parainen on kaksikielinen paikkakunta, jonka enemmistökielenä on ruotsi. Kaupungin pinta-ala on 5 545 km2, josta 80 prosenttia on vettä. Paraisten kaupungissa on maassamme eniten saaristossa asuvia asukkaita. Kaupungissa on myös eniten vapaa-ajanasukkaita (mökkejä on noin 8 000).
Kaupungissa on viranhaltijoista ja työntekijöistä koostuva henkilöstö, joka huolehtii palveluiden tuottamisesta ja päivittäishallinnosta. Paraisten kaupunki on merkittävä työnantaja; kaupungissa on työntekijöitä kaikkiaan noin 1 000.
Paraisten kaupungin avoimista työpaikoista tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla, Kuntarekry.fi :ssä ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoista saa myös Työministeriön verkkosivuilta (www.mol.fi) ja työvoimatoimistosta.

Tutustu työnantajaan