Mielenterveys- ja päihdepalvelujen ylilääkäri - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Ylilääkäri mielenterveys- ja päihdepalvelujen avopalveluihin

Kymsoten mielenterveys- ja päihdepalveluiden avopalveluita toteutetaan terveysasemien matalankynnyksen palvelupisteissä ja erikoissairaanhoidon mielenterveys- ja päihdepoliklinikoilla Kouvolassa, Kotkassa ja Haminassa. Ylilääkärin tehtävänä on erikoissairaanhoidon avohoidon toiminnan lääketieteellinen johtaminen. Työskentelypaikka on pääosin Kouvolassa.

Olemme koulutusmyönteisiä. Mahdollistamme sinulle esimerkiksi terapeuttiopinnot. Lääkäreiden palkkaus on meillä hyvä. Otamme huomioon toiveet tehtävänkuvassa ja työajassa. Kehitämme palvelukokonaisuuksiamme, ja nyt sinulla on mahdollisuus päätä vaikuttamaan tuleviin palveluihimme.

Kelpoisuusehtona on psykiatrian erikoislääkärin tutkinto ja laillistus tehtävään

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätiedot Johtava ylilääkäri Ari Ronkainen
ari.ronkainen@kymsote.f

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 45750 Sairaalamäki

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.